Büyük Yoncalı’da Başkan Vekili belirlendi

Büyük Yoncalı Belediye Başkan Vekilini belirlemek üzere yapılan seçimlerde CHP’li Meclis Üyesi Şükriye Can Başkan Vekili olarak seçildi.

Büyük Yoncalı’da Başkan Vekili belirlendi
05 Temmuz 2011 Salı 00:00

Büyük Yoncalı Belediye Başkanı Necati Sezer’in tutuklanmasının ardından Başkan Vekilini belirlemek üzere yapılan seçimlerde Belediye Başkan Vekilliği’ne CHP’li Meclis Üyesi Şükriye Can seçildi.
4’E KARŞI 5 OYLA SEÇİLDİ
Büyük Yoncalı Belediyesi Meclis Üyeleri Başkan Vekili seçimi için olağanüstü toplanırken, Başkan Vekilliği seçimini, yapılan 3. oylama sonunda Cumhuriyet Halk Partili Meclis Üyesi Şükriye Can kazandı. Can 3. oylama sonunda AKP’li Belediye Meclis Üyesi Cemalettin Cengiz’e 4’e karşı 5 oyla üstünlük sağladı ve Büyük Yoncalı Belediye Başkan Vekili olarak seçildi. Belediye Başkan Vekili seçimi için gerçekleştirilen toplantıya Meclis Üyeleri eksiksiz olarak katıldı.  
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.