BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YOL YAPIM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, il genelinde ulaşım kalitesini arttırmak amacıyla başlattığı yol yapım ve onarım çalışmasına hız kesmeden devam ediyor.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YOL YAPIM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
18 Şubat 2022 Cuma 11:37

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında Malkara ilçesinin Yörük, Kırıkali, Evrenbey, Karaiğdemir, İshakça Mahalleleri ile ilçe merkezi arasındaki bağlantı yollarında başlatılan SSB beton yol serim çalışmaları tamamlandı. 21 kilometre uzunluğa, 7,5 metre genişliğe sahip olan yolda toplam 25 bin m³ beton serimi yapıldı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “İl genelinde başlattığımız yol yapım ve onarım çalışmalarına mesai mefhumu gözetmeden devam ediyoruz. Kurulduğumuz günden bu yana Tekirdağ’ın ulaşım kalitesini arttıracak önemli çalışmalara imza attık. Malkara ilçemizde SSB beton serim çalışması tamamlanan yolumuzun hem ilçemize hem de vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.