Büyükşehir Belediyesinden ‘Yerinde Çözüm Seferberliği’

Sosyal Belediyecilik anlayışı ile hareket eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde yaşayan vatandaşların sorunlarını yerinde çözmek için Genel Sekreter Yardımcılarını ve Daire Başkanlarını seferber etti. Bu kapsamda tüm ilçelerde vatandaşlarla bir araya gelinerek sorun ve taleplere yerinde ve hızlı çözüm sunulacak

Büyükşehir Belediyesinden ‘Yerinde Çözüm Seferberliği’
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
02 Ekim 2019 Çarşamba 11:14

KATILIMCI DEMOKRASİ ANLAYIŞI
1 Ekim – 31 Ekim tarihleri arasında sürecek olan buluşmalar kapsamında ilçelerde yaşayan vatandaşlarla bir araya gelecek olan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri ve Daire Başkanları, vatandaşların sorun ve önerilerini dinleyerek en hızlı ve kesin çözümü sunacak. Buluşmalarda ayrıca, vatandaşlara büyükşehir belediyesinin sürdürdüğü çalışmalar hakkında da bilgi verilecek. Katılımcı demokrasi anlayışı ile Tekirdağ’ın geleceği ile ilgili kararları kentin tüm paydaşları ile birlikte alan Büyükşehir Belediyesi yönetimi, bu çalışma ile Türkiye’deki diğer büyükşehirlere örnek olacak bir çalışmaya imza atmış olacak.

“AMACIMIZ İNSANI, DOĞASI VE KÜLTÜRÜ İLE MUTLU BİR TEKİRDAĞ YARATMAKTIR”
Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesinin tüm çalışmalarını vatandaşların istek ve ihtiyaçları doğrultusunda gerçekleştirdiğini belirterek, “Yerinde Çözüm Seferberliği adını verdiğimiz çalışmamız ile ilçelerimizde yaşayan vatandaşlarımız ile bir araya gelecek ve sorunları yerinde çözeceğiz. Amacımız insanı, doğası ve kültürü ile mutlu bir Tekirdağ yaratmaktır.” dedi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.