Büyükşehir Muratlı’daki çöp alanını kaldırdı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 15 yıldan beri kangren hale gelen Muratlı Aşağısevindikli Mahallesi Çöp Alanı kaldırılırken, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Malkara’da vatandaşlar ile sohbet etti ve yapımı devam eden Biyolojik Arıtma Tesisi’ni gezdi

Büyükşehir Muratlı’daki çöp alanını kaldırdı
06 Ağustos 2014 Çarşamba 07:14

BAŞKAN ALBAYRAK MALKARA’DA VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ile beraber Malkara’ya bağlı Hemit, Kültürlü, Pirinççeşme, Şahin ve İbrice Mahallelerini ziyaret ederek, mahalle sakinleriyle sohbet etti ve istekleri dinledi.
Büyükşehir Belediyesi’nin her köşeye ulaşarak sorunları gidereceğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak “Mahalle sakinlerimizin de isteklerini önemsiyor ve onlara en kısa zaman içinde çözüm arıyoruz” dedi.
BAŞKAN ALBAYRAK MALKARA BİYOLOJİK ARITMA TESİSİ İNŞATINDA İNCELEMELERDE BULUNDU
Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Malkara Belediyesi tarafından yaptırılan Biyolojik Arıtma Tesisi inşaatında da incelemelerde bulundu. Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’dan çalışmalar hakkında bilgiler alan Albayrak “Arıtma tesisi inşaatı tamamlandığında Malkara daha temiz bir çevreye kavuşacak” dedi.
AŞAĞI SEVİNDİKLİ MAHALLESİNDE ÇÖPLÜK KALDIRILDI
Ayrıca 15 yıldan beri kangren hale gelen Muratlı Aşağısevindikli Mahallesi Çöp Alanı Tekirdağ Büyükşehir Ekipleri tarafından müdahale edilerek kaldırıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak kısa bir süre önce çöp alanında incelemelerde bulunmuş mahalle sakinleriyle sohbet ederek isteklerini dinlemiş ve burada bir düzenleme yapılacağını belirtmişti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.