Büyükşehirden 9 bin ton asfalt geliyor

Çerkezköy Belediyesi'nin önümüzdeki günlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden hibe olarak alacağı 9 bin ton asfaltın nakliye, serme ve sıkıştırma işleminin ihalesi yapıldı. Yapılan ihaleyi en düşük teklifi veren (214 bin artı KDV) Kurt Kimya kazanırken, önümüzdeki günlerde İstanbul'dan alınan hibe asfaltın serilmesine başlanacağı öğrenildi.

Büyükşehirden 9 bin ton asfalt geliyor
01 Ağustos 2007 Çarşamba 07:30

9 bin ton sıcak asfaltın nakliye, serilme ve sıkıştırma ihalesini yaptıklarını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Gümüş, "Hibe olarak alacağımız asfaltı Devlet Hastanesi civarı ile Namık Kemal Bulvarı'nın devamına sereceğiz" dedi.

İHALE YAPILDI

İstanbul Büyük Şehir Belediyesi'nin bir kuruluşu olan İSFALT'tan geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da hibe asfalt alındığını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Gümüş, "Bu yıl İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden Belediye Başkanımızın girişimleri ve iyi ilişkileri neticesinde 9 bin ton hibe asfalt alıyoruz. Bu hibe asfaltın nakliyesi, serilmesi ve sıkıştırılması için geçtiğimiz günlerde yapılan ihaleyi Kurt Kimya Firması kazandı.

NERELERE SERİLECEK?

İstanbul'dan önümüzdeki günlerde getirilmeye başlanacak sıcak asfaltı Devlet Hastanesi civarında bulunan Arzu Sokak, Aşkın Sokak, Sedef Sokak, Tayfun sokak, Birsen Sokak ile Namık Kemal Bulvarı'nın devamını kavşağa kadar asfalt ile kaplayacağız" dedi.

4 KM DAHA YAPILACAK

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden alınacak 9 bin ton asfalt ile 4 km. daha asfalt kaplaması gerçekleştireceklerini belirten Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Gümüş, "Gelecek olan 9 bin ton asfaltı serdikten sonra Çerkezköy'deki kaplanmamış yol oranı %20'lerin altına düşecek. Sonbahar dönemi ve önümüzdeki yıl yaz döneminde yapılacak olan yol çalışması ile Çerkezköy'de kaplaması yapılmamış yol kalmayacak" dedi.

BİR İHALE DAHA YAPILACAK

Bu yaz döneminde ayrıca parketaş çalışması yapacaklarını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Gümüş, "22 Ağustos'da büyük bir parketaş ihalemiz olacak. Yapılacak olan bu ihale sonucunda toplam 31 bin metrekare parketaş döşenecek. Yapılacak olan ihale kapsamında Fevzipaşa Mahallesi'nde bulunan Yeşil Camii'nin etrafında bulunan sokaklar parketaş ile kaplanacak. Bu mahallede Naim Süleymanoğlu, Binkılıç, Harun Reşit ve Halide Edip Adıvar Sokakları parketaş ile kaplanacak" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.