Büyükşehir’den açıklama

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi adına 3 Ağustos 2018 tarihinde www. isilanlarikariyer.com’da yayınlanan iş ilanının gerçek olmadığına dair açıklamasından kaynaklanan yanlış anlaşılmayı düzeltmek için bir açıklama daha yaptı

Büyükşehir’den açıklama
08 Ağustos 2018 Çarşamba 14:52

“2017 yılının Aralık ayında yayınlanan 696 sayılı KHK ile getirilen taşeron düzenlemesi kapsamında, Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Personel A. Ş. kurulmuş ve daha önce ilgili daire başkanlıklarının talepleri doğrultusunda Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından ihale edilmek suretiyle yürütülen işe alım işlemleri, Personel A. Ş. tarafından yürütülmeye başlanmıştır.

HABER YALANLANMIŞTI
3 Ağustos 2018 tarihinde www. isilanlarikariyer.com adlı internet sitesinde, `Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi 8 Personel Alımı' başlığı ile yayınlanan ve "İŞKUR üzerinden yayınlanan ilan ile Tekirdağ Büyükşehir Başkanlığı'na yerleştirilmek üzere 8 kamu personeli alımı yapılacaktır. En az ilköğretim mezunları başvurabilir" ifadeleri kullanılan haber, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Personel A.Ş. tarafından İŞKUR’a verilen ilan üzerinden haberleştirilmiş olup, yaşanan yanlış anlama nedeni ile 6 Ağustos tarihinde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin internet sitesinden bu haberin gerçek olmadığını belirten açıklama yapılmıştır.

ÖZÜR DİLERİZ
Söz konusu iş ilanın geçerli olduğunu belirtir, yaşanan yanlış anlama nedeni ile vatandaşlarımızdan özür dileriz.”

YANLIŞ ANLAŞILMAYA NEDEN OLAN AÇIKLAMA
“Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi adına 3 Ağustos 2018 tarihinde www. isilanlarikariyer.com adlı internet sitesinde yayınlanan iş ilanı gerçeği yansıtmamaktadır.

Söz konusu www.isilanlarikariyer.com adlı sitede 3 Ağustos 2018 tarihinde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin amblemi kullanılarak ‘Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi 8 Personel Alımı’ başlığı ile yayınlanan ve “İŞKUR üzerinden yayınlanan ilan ile Tekirdağ Büyükşehir Başkanlığı’na yerleştirilmek üzere 8 kamu personeli alımı yapılacaktır. En az ilköğretim mezunları başvurabilir” ifadeleri kullanılan haber gerçeği yansıtmamaktadır.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin ne İŞKUR üzerinden ne de diğer kariyer merkezli internet siteleri üzerinden böyle bir iş ilanı olmadığı kamuoyuna duyurulur.”
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.