Büyükşehir’den Büyükyoncalı Mahallesi’ne Çevre Dostu Yol

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Saray ilçesine bağlı Büyükyoncalı Mahallesi’nde silindirle sıkıştırılmış beton yol yapımı çalışmalarına başladı.

Büyükşehir’den Büyükyoncalı Mahallesi’ne Çevre Dostu Yol
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
30 Mart 2021 Salı 11:10

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren ekipler tarafından eş zamanlı çalışmalarla yol yapım çalışmaları yürütülüyor. Ekipler, bu kapsamda TESKİ ve TREDAŞ tarafından altyapı çalışmaları tamamlanan Atatürk ve 1 Kasım caddelerinde silindirle sıkıştırılmış beton yol yapımı çalışmalarına başladı. Toplam uzunlukları 2 bin 400 metre olan caddelerdeki çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanması hedefleniyor.
“Çalışmalarımızı Kısa Süre İçerisinde Tamamlamayı Hedefliyoruz”
Konu hakkında bir açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “İl genelinde 2021 yılı faaliyet programımız ile halkımızın talep ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Büyükyoncalı Mahallemizin Atatürk ve 1 Kasım caddelerinde petrol türevi içermemesi nedeniyle çevre dostu yol olarak da bilinen silindirle sıkıştırılmış beton yol yapımı çalışmalarına başladık. Çalışmalarımızı kısa süre içerisinde tamamlamayı hedefliyoruz. Yaptığımız bu çalışmaların halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.