Büyükşehir’den Kapaklı’ya çevre dostu yol

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yol yapım çalışmalarını kesintisiz bir şekilde sürdürüyor

Büyükşehir’den Kapaklı’ya çevre dostu yol
04 Ocak 2019 Cuma 15:57

ALAATTİN VE MEVLANA CADDELERİNE
Fen İşleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren ekipler tarafından eş zamanlı çalışmalarla yol yapım çalışmaları yürütülüyor. Soğuk hava şartlarında da uygulanabilen ve petrol türevi ürün içermemesi nedeniyle çevre dostu olarak bilinen beton yol hizmeti son olarak Kapaklı’nın Alaattin ve Mevlana Caddelerinde gerçekleştirildi.

VATANDAŞLARIMIZA HAYIRLI OLSUN
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da asfalt yola göre doğal olması nedeniyle çevre dostu olarak bilinen silindirle sıkıştırılmış beton yolu inceledi. Çalışmaların bir program dahilinde durmaksızın sürdürüleceğini belirten Başkan Albayrak, “Altyapı çalışmalarımız il genelinde büyük oranda tamamlandı. Tüm ağırlığımızı üstyapı çalışmalarına veriyoruz. Her şeyin en iyisini hak eden halkımız için bu hizmetlerimize devam edeceğiz. Tamamlanan yollarımızın vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.