Büyükşehir'den muhtarlara akıllı telefon

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve ekibi Çerkezköy'de ki Muhtarlar ile buluştu

Büyükşehir'den muhtarlara akıllı telefon
07 Mayıs 2015 Perşembe 16:04

 10 MAHALLE MUHTARI DA KATILDI

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çerkezköy Hizmet Binası'nda gerçekleşen toplantıya Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Genel Sekreter Yardımcıları Prof. Dr. Tamer Dodurka, Mehmet Zeki Gürcün, TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, TESKİ Genel Müdür Yardımcısı Soner Abdullah Ergin ve Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Halil Özge Dora, Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri ve 10 mahalle muhtarı katıldı.

TEKİRDAĞI BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

Toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak çalışmalarla ilgili ve gelinen son nokta ile ilgili bilgiler vererek "İstediğiniz her hizmet artık yerine gelecek. İletişim merkezi kurduk, her 15 günde bir sizi arayacaklar. Tek tek sizinle görüşecek ve isteklerinizi soracaklar. Daha önce verdiğim bir söz vardı her muhtarıma bizimle iletişimi daha rahat sağlayabilmeleri için telefon verecektik. Biz bugün bu sözümüzü tutarak telefonlarınızı vermek için geldik. Bir hafta içinde bütün ilçelerimizdeki muhtarlarımıza telefonlarımızı dağıtacağız. Muhtarlarımızla artık iletişim sorunu yaşamayacağız ve Tekirdağ’ı birlikte yöneteceğiz" dedi.  

HİZMET FAZLASIYLA GELECEK

Muhtarlar Daire Başkanlığının da kurulduğunu anlatan Başkan Albayrak "İçinizden seçeceğiniz 5-6 Muhtarlarımıza da Büyükşehir binasında oda vereceğiz. İsteklerinizi sorunlarınızı takip edeceksiniz. Her muhtarın mahallesine de yardımcı vermek için de çalışmalarımız sürüyor bunu hazırlığı içindeyiz. 24 saat cep telefonunu muhtarlara açan tek Büyükşehir Belediye başkanıyım. Biz buraya hizmet etmeye geldik. Görev süremizde verdiğimiz tüm sözleri yerine getireceğiz, bize güvenin. Çerkezköy'e gereken hizmet fazlasıyla gelecek" diye konuştu.

TELEFON DAĞITILDI

Toplantı sonrası muhtarlara Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan akıllı telefonlar dağıtıldı. Telefonların faturaları Büyükşehir Belediyesi tarafından ödenecek.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.