Büyükşehirle değerlendirme toplantısı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz ve Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları Çerkezköy Belediyesini ziyaret ederek, yapılacak yatırımlar ve çalışmalar hakkında değerlendirme toplantısı yaptılar.

Büyükşehirle değerlendirme toplantısı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
01 Şubat 2020 Cumartesi 12:56


Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın ev sahipliği yaptığı toplantıda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ’nin Çerkezkö’de yapacağı yatırımlar ve çalışmalar hakkında bilgi alış verişinde bulunulurken, yatırımların ve çalışmaların koordineli şekilde yapılması noktasında görüş birliğine varıldı.
  DAİRE BAŞKANLARI VE İLGİLİ BİRİM MÜDÜRLERİ KATILDI
  Çerkezköy Belediye Meclis Salonu’nda yapılan değerlendirme toplantısına Tekirdağ Büyükşehir Belediye BaşkanıKadir Albayrak, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcıları Enver Bayram, Nedim Yılancı, Kemal Gümüş ve Çerkezköy Belediyesi ilgili Birim Müdürleri katıldı.
  YAPILACAK YATIRIMLAR ELE ALINDI
  TESKİ’nin yapmayı planladığı yatırımların, Fen İşleri Daire Başkanlığı’nın yapacağı yatırımların, Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nin kullanımının ve yeşil alan çalışmalarının masaya yatırıldığı değerlendirme toplantısının ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve ilgili Daire Başkanları ile Birim Müdürleri Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’ne geçerek, incelemelerde bulundular.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.