BÜYÜKYONCALI’DA 6 MİLYON TL'LİK YATIRIM

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Saray'ın Büyükyoncalı Mahallesi'ni ziyaret ederek, TESKİ tarafından Atatürk ve 1 Kasım Caddeleri'nde yapımı tamamlanan altyapı çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

BÜYÜKYONCALI’DA 6 MİLYON TL'LİK YATIRIM
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
19 Ocak 2021 Salı 11:35


Tekirdağ'ın 11 ilçesinde ve tüm mahallelerinde hizmet etmeye devam eden bir Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olduğunu belirten Başkan Albayrak, "Bugün Saray'ın Büyükyoncalı Mahallesindeyiz. TESKİ Büyükyoncalı'da dev bir altyapı hamlesine imza attı. Uzun yıllar önce asbest ve PVC malzeme ile yapılmış altyapı hatlarının kullanım ömrünü doldurması, işlevini yitirmesi ve sağlıklı olmamasından dolayı TESKİ tarafından başlatılan altyapı yenileme çalışmaları kapsamında toplam 6 Milyon TL'lik bir yatırımı Büyükyoncalı hemşerilerimizin hizmetine sunmuş bulunmaktayız. Atatürk Caddesi ve 1 Kasım Caddeleri'nde plan ve projelerimiz yapıldı ve çalışmalara başladık. Kısa sürede tamamladığımız çalışmalar kapsamında 7 bin 650 metre içme suyu hattı inşa edilmiş ve ayrıca 4 bin 844 metre kanalizasyon iletim hattının kurulumu da yapılmıştır. Fen İşleri Dairesi Başkanlığımız tarafından da 1.200 metre yağmur suyu hattı yapılmıştır. Üstyapı çalışmalarını da tamamladıktan sonra beton yolu ve kaldırımları ile pırıl pırıl bir bulvar ortaya çıkacak. Vatandaşlarımız bize güvensin, biz bu güveni hiçbir zaman boşa çıkarmadık bundan sonra da halkımıza en iyi en kaliteli hizmeti vermeye devam edeceğiz. Şimdiden Büyükyoncalılı hemşerilerimize hayırlı olsun" dedi.  
Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş de bir konuşma yaparak, "Büyükyoncalı, tarihinin en önemli en büyük yatırımlarından birisini almaktadır. Bu anlamda Saray halkı adına Kadir Başkanımıza müteşekkir olduğumuzu ifade etmek istiyorum" diye konuştu.
TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz de, yapılan çalışmalar ile ilgili teknik bilgileri katılımcılarla paylaştı
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.