Büyükyoncalı'da kaplamasız yol kalmadı gibi

Büyükyoncalı Belediyesi'nin asfaltlama çalışmaları tüm hızıyla sürerken, belde içerisinde kaplaması yapılmamış sokak ve mahalle yolu neredeyse kalmadı.

Büyükyoncalı'da kaplamasız yol kalmadı gibi
20 Ağustos 2007 Pazartesi 08:29

Tüm mahalle ve sokaklarda kaplaması yapılan yol oranının %90-95'ler seviyesine çıktığını belirten Büyükyoncalı Belediye Başkanı Nureddin Yılmaz, "Meskun mahal içerisinde oturan vatandaşlarımızın tüm yolları kaplandı. Artık Büyünyoncalı'da vatandaşların ayağı toza ve çamura basmayacak" dedi.

Başkanlığı döneminde yaptığı yol ve park çalışmaları ile beldenin çehresini değiştiren Büyükyoncalı Belediye Başkanı Nureddin Yılmaz, beldede kaplanmış yol oranını %90'ların üzerine çıkardıklarını ifade etti.

ÖNCE ALT YAPI SORUNLARI ÇÖZÜLDÜ

Asfaltlama çalışmaları yapabilmek için öncelikle beldenin altyapı çalışmalarını tamamladıklarını ve ondan sonra da sıcak asfalt çalışmalarına başladıklarını belirten Büyükyoncalı Belediye Başkanı Nureddin Yılmaz "Geçtiğimiz dönemlerde alt yapı ve yol sorunlarıyla boğuşan kasabamızda artık bu sorunlardan eser kalmadı. Kasabamızdaki alt yapı sorunları çözülerek, alt yapısı tamamlanmış olan yollar sıcak asfalt kaplama ile kaplandı.

Geçtiğimiz yıllarda İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin destekleri ile başlattığımız asfaltlama çalışmalarıyla kasabamıza önemli görsel değişiklikler ve güzellikler kazandırdık. Kasabamızın büyük bölümü asfalt ile kaplandı. Asfaltlama çalışmaları bu yıl iki etap halinde gerçekleşiyor.

YOLLAR HİZMETE AÇILDI

Bu etapların ilk ayağında Aziziye Mahallesi ve Merkez Mahallesi'nde gerçekleştirilen asfaltlama çalışmalarının ikinci ayağında ise Bozaba Mahallesi'nin alt yapısı tamamlanmış alanlarında gerçekleştirllerek, buralar sıcak asfalt ile kaplandı.

Artık bir çok cadde ve sokakta özellikle kış aylarında çamur gibi bir sorun olmayacak. Bozuk veya onarıma ihtiyacı olan yolları da en kısa zamanda tekrar elden geçireceğiz. İmkanlarımız dahilinde elimizden geldiğince beldemize, vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz.

Büyükyoncalı Belediyesi olarak asfaltlama çalışmalarında Belediyemize yardımda bulunan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Vatandaşlarımıza hizmetlerimiz devam edecek" şeklinde açıklamada bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.