Büyüme hızını Çerkezköy’e en iyi şekilde yansıtacağız

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından Tekirdağ ve İlçelerinin nüfusunu açıklamasının ardından Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy’de ki nüfus artışını değerlendirdi. Çerkezköy’ün beklenen bir artış gösterdiğini ifade eden Akay, “Çerkezköy hızla büyüyen bir yer ve yüzde 8 civarında bir büyüme hızı var. Bu rakamları göz önünde bulundurursak bir beş yıl sonra nüfus 175 Bine dayanacak. Doğru bir çalışma sistemi ile büyüme hızını Çerkezköy’e pozitif şekilde yansıtacağız” dedi

Büyüme hızını Çerkezköy’e en iyi şekilde yansıtacağız
31 Ocak 2015 Cumartesi 08:39

 BEŞ YIL SONRA NÜFUS 175 BİNE DAYANIR

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay açıklanan nüfus rakamlarının ardından değerlendirmede bulundu. Akay yaptığı açıklamada, “10 Bin nüfus artışı normal. Çerkezköy hızla büyüyen bir yer. Yüzde 8 civarında bir büyüme hızı var. Bu rakamları göz önünde bulundurursak bir beş yıl sonra nüfus 175 Bine dayanacak. Büyümeyle beraber halkın hizmet isteği de artacak. Doğru bir çalışma sistemi ile büyüme hızını Çerkezköy’e pozitif şekilde yansıtacağız” diye konuştu.

 

ARAÇLAR TAKİP EDİLİYOR

 

Belediyenin kiraladığı araçların takip sistemi hakkında da açıklamalarda bulunan Akay, “İhalede ki şartnamede araçların takip sistemi var. Araçların hepsine GPRS sistemi kuruluyor ve kaç kilometre yol yaptığı, nereye gittiği hepsi belirleniyor” dedi.

 

VEKİL SAYISININ 7’YE ÇIKMASINI İSTERDİM

 

Vahap Akay konuşmasının sonunda ise, “nüfus sayımı bir, iki ay sonra yapılmış olsa, Tekirdağ’ın nüfusunda en az iki bin artış olurdu ve Milletvekili sayımız 7’ye çıkardı. Bu eksiklikten dolayı 6’da kaldı” ifadelerine yer verdi. 

 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
seçmen - 9 yıl önce
siyasi linç yürüten haysiyet cellatları bunun bedelini ödeyecek...