Caddeler bayraklarla donatılıyor

30 Ağustos Pazar günü kutlanacak olan Zafer Bayramı ve açılışı yapılacak olan ‘Vatan Size Minnettar’ Anıtı için caddelerde yapılan düzenlemeler tamamlanmak üzere

Caddeler bayraklarla donatılıyor
28 Ağustos 2015 Cuma 17:46

 HAZIRLIKLAR TAMAMLANMAK ÜZERE

 

Çerkezköy Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında cadde düzenlemelerini tamamlamak üzere. Caddeler, Çerkezköy Belediyesi ekiplerince Türk Bayrağı ve Atatürk Posterleriyle donatılıyor.

 

TÜRK BAYRAĞI VE ATATÜRK POSTERLERİ ASILIYOR

 

Caddelerde bulunan aydınlatma direklerine asılan Türk Bayrağı ve Atatürk Posterlerinin yanı sıra, caddelerin bazı bölümlerine karşılıklı binalara gerilen iplerle yine dev Türk Bayrakları ve Atatürk Posterleri yerleştiriliyor.

 

ANITA KADAR YÜRÜYÜŞ DÜZENLENECEK

 

Bilindiği gibi Pazar günü 30 Ağustos Zafer bayramı kutlamalarından sonra saat 17.00’da Çerkezköy Belediye Hizmet Binası önünden başlayan yürüyüşle, Çerkezköy Kent Konseyi Binası önünde açılışı yapılacak olan ‘Vatan Size Minnettar’ Anıtına kadar bir yürüyüş gerçekleştirilecek.

 

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.