Caddeliler’e özel taraftar kart

Çerkezköyspor Kulübü’nün taraftar grubu olan Caddeliler Taraftar Grubu tarafından ‘Caddeliler taraftar kart’ satışa sunuldu. Özel olarak yaptırılan ve anlaşmalı üye firmalar ile Çerkezköyspor ürünlerinde geçerli olacak kart ile taraftarlar kendileri için belirlenen indirimlerden faydalanabilecekler.

Caddeliler’e özel taraftar kart
11 Ağustos 2014 Pazartesi 07:07

BİRÇOK ÖZEL FIRSATA SAHİP OLUNACAK
Caddeliler Taraftar Grubu bir ilke daha imza atarak ‘Caddeliler Taraftar Kart’ uygulaması başlattı. Gelecek talebe göre basılacak kartlar için bugüne kadar yoğun bir talep geldiği belirtilirken, taraftarların anlaşmalı firmalar ile indirimli alışveriş yapabileceği ve kartların birçok özel fırsata sahip olacağı ifade edildi.
BİR KEREYE MAHSUS 40 TL ÖDENECEK
Kartlara sahip olmak isteyen taraftarların bir kereye mahsus 40 TL ücret ödeyip alabilecekleri kartlar ömürlük olup hiçbir şekilde kart için aidat alınmayacağı öğrenildi. Kart ile bir çok fırsat ve anlaşmalı üye firmalarda özel indirimlere ve Çerkezköyspor ürünlerinde yüzde 50’ye varan indirimlerin uygulanacağı belirtildi. Cafe-restaurant, playstation ile internet kafeler, bazı publar ve Çerkezköyspor ürünlerinde kartların geçerli olacağı ifade edildi.
BELİRLENEN İNDİRİMLERDEN YARARLANACAKLAR
Caddeliler taraftar kartın üzerinde seri numara ile şahsın adı soyadı ve Caddeliler Taraftar Grubu’na özgü logolar yer alacak. Taraftarların anlaşmalı olan firmalara gittikleri taktirde kartlarını göstererek belirlenen indirimlerden rahatlıkla faydalanabilecekler. Basımına başlanan kartlar için yoğun talep olduğu ifade edildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.