Cafe Roma’dan 1911’e moral kahvaltısı

Süper Amatör Lig’de mücadele eden temsilcilerimizden 1911 Çerkezköyspor takımına bir moral kahvaltısı da Cafe Roma işletmesinin sahibi Özer Adalı’dan geldi. Adalı yaptığı açıklamada, “ligin başarılı takımı ve ilçemizin gururu 1911 Çerkezköyspor takımını işletmemizde ağırlamaktan son derece mutlu olduk. Temsilcimize sonuna kadar destek veriyoruz. Alacakları her başarı bizlerin mutluluğuna vesile oluyor, çıktıkları yolda kendilerine başarılar diliyoruz” dedi.

Cafe Roma’dan 1911’e moral kahvaltısı
22 Aralık 2014 Pazartesi 22:29

 MORAL KAHVALTISININ YENİ DURAĞI CAFE ROMA OLDU

1911 Çerkezköyspor yönetimi ve oyuncuları geçtiğimiz hafta sonu oynanan  Çerkezköyspor karşılaşması öncesinde Cafe Roma’da düzenlenen moral kahvaltısında bir araya geldi. Cafe Roma’da düzenlenen kahvaltıya 1911 Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Murat Narçın, Basın Sözcüsü Sebahattin Çolakoğlu, Yönetici Yakup Cin, Teknik heyet ve futbolcular katıldı.

HER ZAMAN DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK

Moral kahvaltısını düzenleyen işletme sahibi Özer Adalı, yaptığı açıklamada, “1911 Çerkezköyspor’a her zaman destek olmaya hazırız. İlçemizin takımını işletmemizde ağırlamaktan çok mutluyuz ve temsilcimizi sonuna kadar destekleyerek yanlarında olacağız. Alacakları her başarı bizlerin mutluluğuna vesile oluyor, çıktıkları yolda kendilerine başarılar diliyoruz. Lig sonunda da mutlu sona ulaşarak ilçemizi BAL liginde temsil etmeleri de tek dileğimizdir” dedi.
BAŞARI ARTTIKÇA DESTEK DE DEVAM EDECEKTİR

1911 Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Murat Narçın’da moral kahvaltısını organize eden Cafe Roma işletme sahibi Özer Adalı’ya teşekkür ederek, “Bizler sizlerin desteği ile daha güçlü hale geliyoruz. İnşallah bu desteklerinizi, emeklerinize boşa çıkarmayacağız ve seneye daha iyi yerlerde olacağız. Herkes bizlere çok inandı ve bu inancı boşa çıkarmamak adına futbolcularımız ve bizler üzerimize düşeni en iyi şekilde yerine getireceğiz. Başarımız arttıkça takımımıza olan destek ve güven de artarak devam edecekti” açıklamasında bulundu.

ÖZER ADALI’YA ATKI HEDİYE EDİLDİ

1911 Çerkezköyspor Basın sözcüsü Sebahattin Çolakoğlu’da düzenlenen kahvaltıdan dolayı Özer Adalı’ya teşekkür ederek, lig sonunda gülen taraf olmak adına büyük mücadele sergileyeceklerini ifade etti. Kahvaltı sonrası 1911 Çerkezköyspor Basın Sözcüsü Sebahattin Çolakoğlu, Özer Adalı’ya takımın atkısını hediye etti. Hediyenin ardından tüm takım ve işletme çalışanları gazetecilere poz vererek hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.