Çalışmalarımız artarak devam edecek

Saray Kent Konseyi’nin Üçüncü Seçimli Genel Kurul’dan yeniden başkanlığa seçilen Mehmet Bilecen yaptığı açıklamayla Kent Konseyi çalışmalarının artarak devam edeceğini söyledi.

Çalışmalarımız artarak devam edecek
11 Ağustos 2014 Pazartesi 07:09


Genel Kurula katılarak Saray Kent Konseyi’ne desteklerini sunan herkese teşekkür eden Kent Konseyi Başkanı Mehmet Bilecen, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
BİRLİKTE DAHA GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAĞIZ
“Saray Kent Konseyi Yönetimi her defasında seçimle iş başına geldi. Son Genel Kurulumuz demokrasi yakışan heyecanlı ve çekişmeli bir seçime sahne oldu. Yeniden göreve gelen Kent Konseyimiz, Yürütme Kurulumuz çalışmalarını arttırarak devam edecektir. Genel kurulda katkı sunan tüm genel kurul üyelerine teşekkür ediyorum. Birlikte daha güzel işler yapacağımıza inanıyorum.
HALKI KAPSAYAN BİR MİSYONA SAHİBİZ
Saray Kent Konseyi bundan beş yıl önce kuruldu ve bugüne kadar çok sayıda etkinliği, toplantıyı gerçekleştirdi. Saray Kent Konseyi halkı kapsayan ve daha da kapsayacak misyona sahiptir. Artık herkesin kafasında 'Kent Konseyi' kavramı oluştuğuna inanıyorum.
ÇALIŞMALARA BAŞLADIK
Bunu herkes bilir ki, her yeni oluşumun bir oluşma süreci vardır. Kent Konseyini işlevsel bir yapıya dönüştürmek için elimizden geleni yaptık, halkımızın çeşitli katmanlarının sorun ve istemlerini merkeze alan etkinlik ve toplantılar yaptık ve yapıyoruz. Köylerimizin artık mahalle statüsüne kavuşmasından sonra, bu yeni mahallelerimizde birimler oluşturmak için hazırlık çalışmalarına başladık. Öğrene öğrene, halkımızı çalışmalarımıza, etkinliklerimize kata kata yolumuza devam ediyoruz.
HALKIN TAKDİRİNE BAIRAKIYORUM
Saray Kent Konseyi seçimine katılanları, Divan Kurulunu, oy verenleri şüpheli göstermek,  demokratik bir seçimi şüpheli gösteren gazetecilik anlayışını da halkın takdirine havale ediyorum.
TEŞEKKÜR EDİYORUM
Saray Kent Konseyi Yönetimi her defasında seçimle iş başına geldi, son seçimde de demokrasi adına yakışacak heyecanlı ve çekişmeli bir seçim oldu. Yeniden göreve gelen Kent Konseyimiz, yürütme kurulu çalışmalarını arttırarak devam edecektir. Genel kurulda katkı sunan tüm Genel Kurul Üyelerine teşekkür ediyorum. Birlikte daha güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Üçüncü Seçimli Genel Kuruluna iştirak eden tüm katılımcılara, divan kuruluna, basın mensuplarına ve değerli Saray halkına teşekkür ederim.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.