Camcı: Çocuk yurdun temelidir

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 97. kuruluş yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Camcı: Çocuk yurdun temelidir
22 Nisan 2017 Cumartesi 21:03

BÜYÜK ÖNDERİN ARMAĞANI
Türkiye Büyük Millet Meclsi'nin 23 Nisan 1920'de kurulması ve bu günün Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından tüm dünya çocuklarına armağan edilerek Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak kutlanması dolayısıyla Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı bir kutlama mesajı yayımladı. Camcı mesajında şu ifadelere yer verdi:
COŞKUYLA KUTLUYORUZ
"Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluş tarihi olan 23 Nisan’ı tüm dünya çocuklarına armağan ettiği bugünü, yani 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutluyoruz.
ÖNEMLİ BİR DÖNÜM NOKTASI
Türk milletinin gönlünde, onun bağımsızlığının sarsılmaz ifadesi olarak en önemli yeri işgal eden 23 Nisan’da, Milletin bağımsızlığını yine milletin azim ve kararlılığı kurtaracaktır düşüncesi ışığında hem saltanata hem de işgal güçlerine karşı başlatılan milli mücadele hareketiyle, ulusal egemenliğe dayalı tam bağımsız bir Türkiye'nin temelleri atılmıştır. Bu nedenle 23 Nisan 1920, Türk halkı için önemli bir dönüm noktasıdır.
DÜNYA ÇOCUKLARINA ARMAĞAN EDİLDİ
23 Nisan 1920, 23 Nisan 1920, Türk milletinin iradesini temsil eden Birinci Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı ve Türk halkının egemenliğini ilan ettiği tarihtir. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk; bağımsızlığımızın koruyucusu olarak gördüğü çocuklara bu büyük günü ‘Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ olarak armağan etmiştir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, dünyada ilk kez Büyük Lider Mustafa Kemal Atatark'ün çocuklarımıza armağan ettiği bir bayramdır. 
ÇOCUK YURDUN TEMELİDİR
Cuhuriyetimizin ve Türkiye Büyük Millet Meclisimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi, “Çocuk yurdun temelidir. Türk milletinin geleceği, bugünkü çocuklarının doğru görüşü ve yorulmak bilmeyen çaloşma azmi ile büyük ve parlak olacaktır.”
EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLUYORUM
Tüm bu bilgi, duygu ve düşüncelerin ışığında Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 97’nci yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.