Camcı: Kendine tarihçi diyen bu şahsı şiddetle kınıyorum

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, TVNet’te yayımlanan 'Derin Tarih' isimli programda skandal ifadeler kullanarak Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve onun manevi kızı Afet İnan hakkında çirkin ithamlarda bulunan Süleyman Yeşilyurt hakkında açıklamalarda bulundu. Camcı, "Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret etme gafletine düşmek ancak Atasını tanımayan, ulusal bilinci oluşmamış ve karanlık bir zihniyetin ürünüdür" ifadelerini kullandı

Camcı: Kendine tarihçi diyen bu şahsı şiddetle kınıyorum
14 Mayıs 2017 Pazar 15:15

KENDİNE TARİHÇİ DİYEN BİR ŞAHIS
Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, 'Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret' ve 'Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme' gerekçeleriyle tutuklanan Süleyman Yeşilyurt hakkında yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Geçtiğimiz günlerde, kendine tarihçi diyen bir şahıs bir televizyon programında, Demokratik Türkiye'nin ve Cumhuriyetimizin kurucusu, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve manevi kızı Afet İnan hakkında asılsız ve hadsiz bir takım açıklamalarda bulunarak Atatürk'e alenen hakaret etmiş, kısa bir süre sonra da 'Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret' ve 'halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme' suçlarından tutuklanmıştır. 
KARANLIK BİR ZİHNİYETİN ÜRÜNÜDÜR
Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Kurtuluş Mücadelemizin önderi, tüm dünyanın dehasını, siyasi ve askeri başarılarını kabul ettiği liderimiz Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret etme gafletine düşmek ancak Atasını tanımayan, ulusal bilinci oluşmamış ve karanlık bir zihniyetin ürünüdür.
TÜRK MİLLETİNİN EŞSİZ LİDEDİ
Mustafa Kemal Atatürk, ulusumuzun bölünmez bütünlüğünün, laik ve demokratik Türkiye'nin değişmez simgesi, Türk Milleti'nin eşsiz lideridir.
TÜRK MİLLETİ KANMAYACAKTIR
Türkiye Halkı, milletimizi köklerinden ayırmak, kutuplaştırmak ve Atatürk'ün hala yol göstericimiz olan aydınlık fikirlerine gölge düşürmek amacıyla yürütülen bu karalama kampanyalarına asla kanmayacak, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün açtığı yolda ilerlemekten asla vazgeçmeyecektir.
KINIYORUM
Şahsım ve Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Teşkilatı adına, kendine tarihçi diyen ancak tarihinden bihaber olan bu şahsı şiddetle kınıyor, bu karanlık zihniyete inat Mustafa Kemal Atatürk'ü bir kez daha saygı, minnet ve özlemle anıyorum.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.