Camcı: Tek devlet vardır o da Türkiye Cumhuriyeti

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, geçmiş dönem Ak Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi ve Sivil Dayanışma Platformu Başkanı Ayhan Oğan'ın bir televizyon programındaki “Şimdi biz yeni bir devlet kuruyoruz, beğenin beğenmeyin bu yeni devletin kurucu lideri Tayyip Erdoğan’dır” sözlerine ilişkin bir basın açıklaması yayınladı

Camcı: Tek devlet vardır o da Türkiye Cumhuriyeti
06 Ağustos 2017 Pazar 18:25

TÜRKİYE CUMHURİYETİ YIKILMAZ

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Geçmiş dönem AKP Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi ve Sivil Dayanışma Platformu Başkanı Ayhan Oğan geçtiğimiz günlerde ‘Şimdi biz yeni bir devlet kuruyoruz’ söylemi ile şuursuzca bir açıklama yapmıştır. Türkiye Cumhuriyeti bu tarz söylemler ile yıpratılmaya çalışılıyor fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır. Son günlerde Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’e ve Türkiye Cumhuriyeti’ne yapılan saldırılar artmaktadır. Şehitlerin kanıyla kurulan Türkiye Cumhuriyeti'nin temeli sağlamdır. Sarsılmaya ve içine sızılmaya çalışılabilir ama yıkılamaz. Günü geldiğinde kendisine musallat olmaya çalışanları içinden de üstünden de atmasını bilir.

TEK BİR KURUCU VARDIR

Paralel devlet kurmaya çalışanların sonu ne olduysa yeni bir devlet kurma hayalinde olanların sonu da aynı olacaktır. Tek bir devlet vardır o da Türkiye Cumhuriyeti. Tek bir kurucu vardır o da Mustafa Kemal Atatürk”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.