Camcı ve Yönetimi Murat Ogan’ı ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı ve Yönetimi, İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan’ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Engin Camcı, ortak paydalarının Çerkezköy olduğu dile getirdi ve ellerinden geldiğince Çerkezköy’e hizmet edeceklerini belirtti

Camcı ve Yönetimi Murat Ogan’ı ziyaret etti
11 Kasım 2016 Cuma 14:31

İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NDE GERÇEKLEŞTİ
Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde gerçekleşen ziyarete İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı ile Yönetimden bazı isimler katıldı.
TEŞEKKÜR ETTİ
Nisan ayında yapılan kongreden bahseden CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, “Sizi ziyaret etmekte biraz geç kaldık kusura bakmayın. Ziyaret talebimizi kabul ettiğiniz ve güler yüzlü karşılamanız için çok teşekkür ediyoruz.” dedi.
UYUM İÇERİSİNDEYİZ
Çerkezköy’de gerçekleştirdikleri etkinlikler hakkında bilgilendirmede bulunan Camcı, “Hepimiz Çerkezköy için bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkanımızla uyum içerisindeyiz. Parti olarak topluma faydalı olmaya çalışıp etkinlikler düzenliyoruz.” diye konuştu.
BAŞARILAR DİLEDİ
CHP’li heyete yeni yönetimlerinin hayırlı olmasını dileyen İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, “Talep ve ihtiyaçların yerinde çözülmesi için iletişim çok önemli. Bunu önceden sağlıyorduk, bundan sonra da sağlayabileceğimizi düşünüyorum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.