Camiler Belediye tarafından bakıma alındı

Çerkezköy Belediyesi İlçe genelindeki tüm camileri bakıma aldı. Uzun süredir rutin şekilde camileri temizlettiren Çerkezköy Belediyesi bu kapsamda 5 bayan personel ile camileri titizlikle temizleyerek, vatandaşların daha hijyenik ortamda ibadet yapmasını sağlıyor

Camiler Belediye tarafından bakıma alındı
18 Eylül 2014 Perşembe 07:59

5 BAYAN TEMİZLİK YAPIYOR
Uzun süredir ilçe genelindeki camileri temizleten Çerkezköy Belediyesi, bu hizmeti rutin olarak sürdürmeye devam ediyor. Bu kapsamda belediyenin 5 bayan temizlik görevlisi tarafından titizlikle temizlenen camiler, vatandaşların daha hijyenik bir ortamda ibadet yapmalarına imkan sağlıyor.

PERİYODİK OLARAK DEVAM EDECEK
Kızılpınar ve Veliköy Mahallesi de dahil olmak üzere ilçe genelindeki tüm camilerde çalışmalar devam ederken,  bu hizmetle camilerin ibadete daha yakışır bir hale getirilmesi hedefleniyor. Cami cemaati tarafından da olumlu karşılanan bu uygulamanın, periyodik olarak sürdürülmesi planlanıyor.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.