İstanbul Beşiktaş Mecidiyekoy Çanakkale Gezileri başlıyor

Çerkezköy Belediyesi tarafından son iki yıldır düzenli olarak düzenlenen Çanakkale Gezilerinin 1 Nisan Cumartesi günü yeniden başlayacağını açıklayan ve Nisan ayının sonuna kadar devam edeceğini belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, “İlk etapta gezilerimiz Cumartesi ve Pazar günleri biri 45 kişilik, biri 35 kişilik ve biri de 30 kişilik üç otobüs ile yapılacak. Vatandaşlarımızdan talep gelirse hafta içi diğer günlerde de otobüslerimizi Çanakkale’ye gönderebiliriz” dedi

İstanbul Beşiktaş Mecidiyekoy Çanakkale Gezileri başlıyor
15 Mart 2017 Çarşamba 15:00

ÇERKEZKÖY’DEN TARİHİ YARIMADAYA YOLCULUK SÜRÜYOR



‘Çerkezköy Tarihi ile Buluşmaya Devam Ediyor’ sloganı ile düzenlenecek Çanakkale Gezileri ile ilgili bilgi veren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Tarihimizde çok önemli bir yeri olan ve 250 bin vatan evladının şehit olduğu tarihi yarımadayı Çerkezköy’de yaşayan tüm vatandaşlarımızın görmesini, bu eşsiz zaferin nasıl kazanıldığını idrak etmesini, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve Mehmetçiklerimizin hangi şartlar altında düşmana ‘Dur’ dediğini, Türk Askeri’nin Çanakkale’yi nasıl geçilmez yaptığını yerinde görmek için 2015 ve 2016 yıllarında olduğu gibi bu yıl da Çanakkale Gezileri düzenliyoruz.



HAFTANIN 3 GÜNÜ ÜCRETSİZ ÇANAKKALE GEZİSİ



İlk etapta haftanın 3 günü rehber eşliğinde düzenleyeceğimiz gezileri 1 Nisan Cumartesi günü sabah 06.00’da başlatacağız. Nisan ayının sonuna kadar her hafta Cuma, Cumartesi ve Pazar günü, günü birlik olarak düzenleyeceğimiz gezilerimiz sabah saat 06.00’da Belediye Hizmet Binamız önünden başlayacaktır. Çanakkale Şehitliği ve tarihi yarımada gezisinin tamamlanmasının ardından akşam saatlerinde otobüsümüz Çanakkale’den hareket edecek ve akşam 21.00-22.00 sularında vatandaşlarımız ilçemize döneceklerdir” dedi.



HALK MASALARIMIZDA KAYITLAR 23 MART PERŞEMBE GÜNÜ BAŞLIYOR



Çerkezköy Belediyesi’nin düzenleyeceği gezilerin ücretsiz olduğunu ve ilk iki haftalık gezi programına katılmak isteyen vatandaşların 23 Mart Perşembe gününden itibaren nüfus cüzdanları ile birlikte Çerkezköy Belediyesi Halk Masalarına başvurmalarını ve kayıt yaptırmalarını isteyen Belediye Başkanı Vahap Akay, vatandaşlarımızdan talep gelmesi durumunda hafta içi de Çanakkale Gezileri için otobüs tahsis edileceğini sözlerine ekledikten sonra Çanakkale Gezilerinin tamamlanmasının ardından ücretsiz Ankara gezilerinin de başlayacağını sözlerine ekledi.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çerkezköylü - 7 yıl önce
Göreve ilk geldiğinde çok borç olduğunu söylemişti vahap bey ama maşAllah göreve geldiğinden beri bol bol eğlence düzenlemeler başka bişey yapmadı yok ramazan eğlencesi yok kadınlar günü eğlenceleri yok oraya buraya geziler tiyatrolar hizmet edin hizmet vatandaşa