Çanakkale gezileri için ek seferler başladı

Çerkezköy Belediyesi’nin düzenlediği Çanakkale Gezilerine vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine Belediye Başkanı Vahap Akay tarafından sefer sayısı haftanın 6 gününe çıkarıldı

Çanakkale gezileri için ek seferler başladı
19 Mayıs 2015 Salı 18:17

 21 KİŞİLİK KÜÇÜK ARAÇ İLAVESİ YAPILDI

 

İlk başta haftanın üç günü düzenleneceği açıklanan Çanakkale Gezilerine Çerkezköy halkının gösterdiği yoğun ilgi ve talep sonrasında sefer sayısı önce 4 güne, sonra 5 güne ve en sonun da ise haftanın 6 gününe çıkarılırken, hafta sonları da büyük otobüsün yanına 21 kişilik küçük araç ilavesi yapıldı

SALI GÜNLERİ HARİÇ

 

‘Çerkezköy Tarihiyle Buluşuyor’ sloganı ile düzenlenen Çanakkale Gezilerini 1 Mayıs Cuma günü başlattıklarını ve haftanın üç günü yapılacağını açıkladıklarını belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, “Çerkezköy halkından gelen yoğun talep sonrasında önce büyük otobüsün yanına 21 kişilik küçük aracımızı ilave ettik. Daha sonra sefer sayımızı 4’e, sonrasında 5’e ve en sonunda ise 6’ya çıkardık. 14 Haziran Pazar gününe kadar Salı günü hariç haftanın her günü Çanakkale gezimiz olacak” diye konuştu.

 

KAYITLAR TAMAMLANMAK ÜZERE

 

Çanakkale Gezilerine kayıtların tamamlanmak üzere olduğunu belirten Belediye Başkanı Akay, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi ve Pazar kayıtlarının dolduğunu, sadece Pazartesi günü yapılacak seferlerde az sayıda boşluk kaldığını belirterek, Pazartesi gününün de bugün veya yarın dolmasını beklediklerini kaydetti.

 

VATANDAŞLAR YOĞUN İLGİ GÖSTERİYOR

 

“Tarihimizde çok önemli bir yeri olan ve 250 bin vatan evladının şehit olduğu tarihi yarımadayı Çerkezköy’de yaşayan tüm vatandaşlarımızın görmesini, bu eşsiz zaferin nasıl kazanıldığını idrak etmesini, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve Mehmetçiklerimizin hangi şartlar altında düşmana ‘Dur’ dediğini, Türk Askeri’nin Çanakkale’yi nasıl geçilmez yaptığını yerinde görmek için Çanakkale Gezileri düzenliyoruz” diyen Başkan Vahap Akay, “Halkımızın yoğun ilgisi ve talebi sonrasında böyle güzel bir gezi düzenlemekte ne kadar isabetli bir karar verdiğimiz bir kez daha ortaya çıktı. Çerkezköy halkı bu tür kültür gezilerine susamış. Rehber eşliğinde düzenlenen Çanakkale gezilerimize yediden yetmişe tüm vatandaşlarımız ilgi gösteriyor” dedi.

 

HAFTANIN 6 GÜNÜ DÜZENLENİYOR

 

1 Mayıs’ta başlayan ve artık haftanın 6 günü düzenlenen Çanakkale gezisi sabah saat 06.00’da Belediye Hizmet Binamız önünden başlıyor. Çanakkale Şehitliği ve tarihi yarımada gezisinin tamamlanmasının ardından akşam saatlerinde otobüsümüz Çanakkale’den hareket ediyor ve akşam saatlerinde vatandaşlarımız ilçeye dönüyorlar.

 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.