Çanakkale gezisine yoğun ilgi

'Çerkezköy Tarihiyle Buluşuyor' sloganı ile Çerkezköy Belediyesi tarafından başlatılan Çanakkale gezilerinin birincisi vatandaşlardan yoğun ilgi gördü

Çanakkale gezisine yoğun ilgi
04 Mayıs 2015 Pazartesi 17:58

 GEZİLER ÜCRETSİZ DÜZENLENİYOR


14 Haziran tarihine kadar haftanın üç günü Çanakkale'ye düzenlenecek olan ücretsiz gezilerin ilki hafta sonu gerçekleştirildi. Cuma, Cumartesi ve Pazar günü ücretsiz olarak düzenlenen geziye katılan vatandaşlar geziden memnun kalırken, 100binlerce askerin vatan için gözünü kırpmadan can verip şehit olduğu tarihi yarımadayı rehber eşliğinde gezdiler.

14 HAZİRANA KADAR DEVAM EDECEK

Haftanın 3 günü Çanakkale'ye düzenlenen geziler, 14 Haziran tarihine kadar Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri olarak devam edecek. Çerkezköy Belediyesi tarafından ücretsiz olarak düzenlenen geziler 1 Mayıs günü başladı.

ÇERKEZKÖYLÜ VATANDAŞLARIMIZ ÇANAKKALEYİ GÖRMELİ


Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, ‘Çerkezköy Tarihiyle Buluşuyor’ sloganı ile düzenlenen gezilere katılımın yoğun olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Tarihimizde çok önemli bir yeri olan ve 250 bin vatan evladının şehit olduğu tarihi yarımadayı Çerkezköy’de yaşayan tüm vatandaşlarımızın görmesini, bu eşsiz zaferin nasıl kazanıldığını idrak etmesini, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve Mehmetçiklerimizin hangi şartlar altında düşmana ‘Dur’ dediğini, Türk Askeri’nin Çanakkale’yi nasıl geçilmez yaptığını yerinde görmek için Çanakkale Gezileri düzenliyoruz. Haftanın üç günü düzenleyeceğimiz geziler 1 Mayıs Cuma günü sabah 07.30’da başladı. 14 Haziran 2015 tarihine kadar her hafta Cuma, Cumartesi ve Pazar günü, günü birlik olarak düzenleyeceğimiz gezilerimiz sabah saat 07.30’da Belediye Hizmet Binamız önünden başlayacaktır. Çanakkale Şehitliği ve tarihi yarımada gezisinin tamamlanmasının ardından akşam saatlerinde otobüsümüz Çanakkale’den hareket edecek ve akşam geç saatlerde vatandaşlarımız ilçemize döneceklerdir. Bu her hafta sürecek"  ifadelerini kullandı.

KÜLTÜR GEZİLERİ DE DEVAM EDECEK


Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen gezilerin ücretsiz olduğunu ve geziye katılmak isteyen vatandaşların Çerkezköy Belediyesi Halk Masalarına şahsen başvurup kayıt yaptırmaları gerektiğini belirten Başkan  Akay, geçen yıl Ramazan ayında startını verdikleri kültür gezilerinin bu yıl da devam edeceğini kaydetti.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.