Çanakkale Şehadet lise öğrencilerine sahnelenecek

Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün çalışmaları kapsamında lise öğrencileri için sergilenecek olan ‘Çanakkale Şehadet’ isimli tiyatro oyunu, 21 Mart Pazartesi günü 3 seans halinde gerçekleşecek.

Çanakkale Şehadet lise öğrencilerine sahnelenecek
14 Mart 2016 Pazartesi 17:13

HALK EĞİTİM MERKEZİ’NDE

Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün çalışmaları kapsamında 18 Mart Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Çerkezköy’de öğrenim görmekte olan lise öğrencileri için sahnelenecek olan ‘Çanakkale Şehadet’ isimli tiyatro oyunu, 21 Mart Pazartesi günü Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleşecek.

3 SEANS YAPILACAK

Ankara Orta Oyuncuları Tiyatrosu tarafından sergilenecek olan ‘Çanakkale Şehadet’, saat 11.00’da Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi öğrencileri, 13.00’da Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi öğrencileri ve saat 15.00’da ise Pakize Narin Anadolu Lisesi öğrencilerinin beğenisine sunulacak.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.