Çanakkale Sitesi kuruluyor

Küçük Sanayi Sitesi Esnafı ve Çanakkale Şehitleri Tanıtım ve Araştırma Derneği Gönüllüsü Yaşar Daylan'ın girişimleri ile bastırılan kitapların ardından şimdide internet sitesi geliyor. Kısa bir süre sonra hizmete açılacak olan www.yasardaylan.com adlı internet sitesi içerisindeki bilgileri geniş kitleyeye yaymayı planlıyor.

Çanakkale Sitesi kuruluyor
28 Temmuz 2007 Cumartesi 08:31

Daha önce "Çanakkale Tanıtım ve Gezi Rehberi" adlı kitapları öğrencilere dağıtan Çanakkale Şehitleri Tanıtım ve Araştırma Derneği Gönüllüsü Yaşar Daylan, "Çocuklarımızın Cumhuriyet adına atalarımızın karşılık beklemeden yaptıkları fedakarlıkları bilmeleri açısından ve Cumhuriyetimize gelecekte daha çok sahip çıkmaları açısından el kitabı dağıtmıştık.

Şimdi de daha geniş kitleye hitap etmek için www.yasardaylan.com isimli internet sitesini kurduruyoruz. Kısa bir süre sonra hizmete açılacak olan internet sitesinin içerisinde Çanakkale resimleri, Çerkezköy'den Çanakkale'ye ve Çerkezköy'den Edirne'ye giden yol haritası yanı sıra Çanakkale ile ilgili yazılar, Çanakkale'de bulanan Türk anıt ve abidelerinin isimleri, bu anıt ve abideleri anlatan kısa yazılar, anıt ve abidelerin yerlerini gösteren bir harita yer alıyor.

Çanakkale Savaşları sırasında cephelerde yaşanan ve insanı son derece duygulandıran bazı anılar da yer almakta. Ben Çanakkale'ye ilk gittiğimde kanımın donduğunu hissettim ve o günden beri oradaki kahramanları herkese anlatabilmek için elimden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Bu internet sitesinde yer alanlardan daha fazlasını isteyenler, mutlaka araştırmalı ve gezip görmeliler" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.