Candan Yüceer’in 10 Kasım mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 79. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Candan Yüceer’in 10 Kasım mesajı
10 Kasım 2017 Cuma 09:41

BUGÜN DE YOLUMUZA IŞIK TUTMAYA DEVAM ETMEKTEDİR
“Bağımsızlık savaşımızın önderi, çağdaş, demokratik, laik Türkiye’nin temellerini atan,
Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 79. yılında hasretle, özlemle, minnetle anıyoruz.
Atatürk’ü kaybetmenin derin hüznünü yaşadığımız 10 Kasım tarihleri bir yas günü değil, O’nu fikirleriyle, idealleriyle anlamak günüdür.
Atatürk’ü anlamak, Cumhuriyete, Cumhuriyet değerlerine, demokrasiye, tam bağımsızlığa sahip çıkmaktır.
İlke ve devrimlerini anlatmak, gelecek nesillere aktarmak, fikirlerinin takipçisi olmak, hedef gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine kararlılıkla yürümektir.
Fikirleri ile günümüzü ve geleceği aydınlatan Atatürk bugün de yolumuza ışık tutmaya devam etmektedir.
Ondan aldığımız bu güçle, en büyük eseri olan demokratik, laik ve sosyal hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’ni devrimlerinin ışığında sonsuza kadar yaşatacağız.
Emperyalizme karşı yürüttüğü bağımsızlık mücadelesiyle yalnızca ulusumuza değil dünyadaki bütün mazlum milletlere de yol gösterici olan Atatürk, bıraktığı eserler ile ulusumuzun kalbinde sonsuz bir sevgiyle yaşayacaktır.
Demokrasiye, tam bağımsızlığa, ilke ve devrimlerine olan inancımızla Ulu Önder Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 79. yılında büyük bir sevgi, saygı ve minnetle anıyorum.”
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.