Carmen Sirki Çerkezköy’e geliyor

Uluslararası Carmen Sirki 8-9 Kasım tarihleri arasında Kapalı Spor Salonu’nda kapılarını Çerkezköylülere açıyor. Yenilenen gösterileriyle 80 dakikalık 3 seans halinde gösteriler sunacak olan Carmen Sirki için giriş ücretleri çocuk ve öğrenciler için 7 TL, büyükler için de 10 TL olarak belirlendi

Carmen Sirki Çerkezköy’e geliyor
06 Kasım 2014 Perşembe 08:13

3 SEANS HALİNDE GÖSTERİLER YAPILACAK

Uluslararası Carmen Sirki Çerkezköy Kapalı Spor Salonu’nda Çerkezköylülerle buluşuyor. 8-9 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek olan gösteriler için Çerkezköy Belediyesi tarafından Kapalı Spor Salonu tahsis edildi. Cumartesi ve Pazar günü 13.00 - 15.30 ve 19.00 saatleri arasında 3 seans halinde sunulacak olan gösteriler 80 dakika sürecek.

BİRBİRİNDEN DEĞİŞİK GÖSTERİLER YER ALACAK

Profesyonel sirk ekibi tarafından sunulan ve ailece izlenebilecek gösteriler arasında şunlar yer alıyor; Sihirbazlar, Ateşbazlar, Akrobatlar, Palyaçolar, Robot Adamlar, Komedi Sihirbazı, Pandomim Rolla Bola Denge Show, Tek teker Bisiklet Show, Merdiven Adam, Jonglörler, Yüksek Hava Gösterileri, Hulahop Show, Dev Çember Akrobasi ve Denge Gösterileri, Tahta Bacak Gizem ve Muhteşem Köpek Lobo, Eğitimli Hayvanlar, Sevimli Maymun Çarli ve Dev Piton Yılanları.

KÜÇÜKLER 7, BÜYÜKLER 10 TL

2 gün boyunca Çerkezköylüler için gösteriler yapacak olan Carmen Sirki’ne giriş ücretleri ise, çocuk ve öğrenciler için 7 TL, büyükler içinde 10 TL olarak belirlendi.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.