CD DEMİRBAĞ'A ULAŞTI

MHP İlçe Başkanı Mustafa Ordu, ramazan ayı içerisinde verdikleri iftar yemeğinde bahsettiği Cd'yi Ak Parti İlçe Başkanı Aleattin Demirbağ'a gönderdi. Cd'yi aldığını doğrulayan Demirbağ, içeriği hakkında bilgi vermedi. Demirbağ, "Daha sonra bununla ilgili bir basın açıklaması yapacağım."dedi

CD DEMİRBAĞ'A ULAŞTI
15 Ağustos 2012 Çarşamba 23:12

MHP (Milliyetçi Hareket Partisi ) İlçe Başkanlığı'nca Ramazan ayı içerisinde düzenlenen iftar yemeğinde konuşan Başkan Mustafa Ordu, özellikle Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem ve Ak Parti hakkında sert açıklamalar yapmıştı. Açıklamalarının sonunda bir Cd'den bahseden Ordu, bu Cd'yi Ak Parti İlçe Başkanı Demirbağ'a göndereceğini söylemişti. İşte o Cd Başkan Demirbağ'ın eline ulaştı.
CD DEMİRBAĞ'IN ELİNE ULAŞTI
MHP İlçe Başkanı Mustafa Ordu, ifar yemeğinde Belediye Başkanı Ali Ertem'in cenaze namazının kılınmayacağını iddia etmiş ve elindeki bir CD'yi göstererek, "Belediye Başkanı Ertem İlçe Başkanına birşeyler konuşturuyor. İlçe Başkanları bilmeden, cahilce Başbuğumuz hakkında konuşuyor. İşte Cd burada. Kendileri çıkıp özür dilyemezse bu Cd'yi kamuoyu ile paylaşacağım ve kendilerini anasından doğduğuna pişman edeceğim" demişti. Mustafa Ordu daha sonra bu Cd'yi Ak Parti İlçe Başkanı Aleattin Demirbağ'a gönderdi. Başkan Demirbağ, Cd'nin kendisine ulaştığını doğruladı. Cd'nin kargo ile Ak Parti İlçe Başkanlığı'na geldiğini belirten Başkan Aleattin Demirbağ, içeriği hakkında bilgi vermedi. Cd'yi beğenmediğini ifade eden Başkan Demirbağ, "Daha sonra bununla ilgili bir basın açıklaması yapacağız."dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.