ÇEMYO 20. Yılı’na özel pullar bastırıyor

Çerkezköy protokolü, 20. Yılı’nı kutlayan Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu’nu ziyaret etti. Gerçekleşen ziyaretin ardından protokol üyeleri toplu hatıra fotoğrafı çektirirken, ÇEMYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ercan Buluş ise çekilen fotoğrafın pul olarak basılacağını ve hatıra olarak kalacağını ifade etti.

ÇEMYO 20. Yılı’na özel pullar bastırıyor
17 Aralık 2014 Çarşamba 18:37

 PROTOKOL ÜYELERİ ÇEMYO’YU ZİYARET ETTİ

20.kuruluş yılını kutlayan Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu ziyaretçi akınına uğradı. Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ozan, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Nadir Yağcı, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan ve Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıoğlu ÇEMYO’yu ziyaret ederek Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ercan Buluş ile bir araya geldiler.

OKULUMUZ BAŞARILI BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR

Ziyarette konuşan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu’nu 20. Yılı’nda ziyaret etmek için bir araya geldiklerini ifade ederek, “Kısa bir zaman içinde üniversitemiz yeni yerine taşındı. Hep beraber de hayırlı olsun temennisinde bulunmak da istedik. Bu fikri oluşturduğumda bütün protokol üyelerimiz bunu olumlu bir şekilde karşıladı. Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu bin 100 öğrencisi ve 9 bölümü ile eğitimine başarılı bir şekilde devam etmektedir” açıklamasında bulundu.

FAKÜLTEYE ÇEVİREBİLİRİZ

Kaymakam Kubilay konuşmasının devamında ise, “Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, Çerkezköy Eski Belediye Başkanı Ali Ertem ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın çalışmaları ile birlikte okulumuz yeni yerine taşındı. Bu sene okulumuzun taşınmasını çok istedim. Çünkü taşındıktan sonra eksiklerimizi yerinde görmek istedik. Çalışma arkadaşlarımız ile birlikte bu kurumu taşıdık. Her hafta da daha iyiye gidiyorlar. Eksikler de bir şekilde tamamlanıyor. Fabrikalara nitelikli elemanlar yetiştirilmesi çok önemli. Kaymakamlık olarak halk eğitim kampanyasına da büyük bir önem veriyoruz. Yüksekokulumuz da çok önemli. 9 bölümü sanayicilerimizin ve halkımızın talepleri doğrultusunda da artırabiliriz. Fiziki şartlarımız uygun olmakla birlikte ileride burayı fakülteye de çevirebiliriz” dedi.

HEP BERABER SAHİP ÇIKMAMIZ GEREKİYOR

Eğitim konusunun her zaman kendileri için öncelikli olduğunun altını çizen Metin Kubilay, “Bu konuda Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu’nu desteklemeye devam edeceğiz. Çalışmaları da detaylı bir şekilde takip ediyorum. Bu okulumuzdan yetişecek olan çocuklarımıza her zaman ihtiyacımız olacaktır. O yüzden bölüm sayısı ve öğrenci sayımız artacak. İlçenin her yönde gelişmesi bizler için çok önemli. Kültür ve sanat aktivitelerine de çok önem veriyoruz. Konferans salonumuz oldu. Eksikliklerimizi tamamladıktan sonra daha iyi yerlere gelecektir. Bu konferans salonumuzu ve okulumuzun diğer yerlerini de toplum ile paylaşmayı istiyoruz. Yüksekokul bizim geleceğimizdir. Hep beraber sahip çıkmamız gerekiyor” diye konuştu.

KOLTUKLAR İHALEYE DAHİL EDİLMEMİŞ

ÇEMYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ercan Buluş ise yaptığı konuşmada, “Gerek Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, gerekse Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’dan çok anlamlı destekler aldık. Okulun yapımında ve buraya gelmesinde emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Konferans salonumuzun sorunları büyük. Koltuklarımız halen yok. Bir firma ile temas halindeyiz. Konferans salonun koltukları ihaleye dahil edilmemiş. Tabanı akıyor ve bununla ilgili ön çalışma yaptık” dedi.

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİLER

ÇEMYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ercan Buluş desteklerinden ötürü Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’a ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkür plaketi takdim etti. 20. yıl şerefine 3 bin civarında pul yaptıracaklarını kaydeden Buluş “Bugün yeni binamızda protokol üyelerimiz ile fotoğraf çektirip 20.yıl anısına postane puluna koymak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.