ÇEMYO Müdür Vekilinden Kubilay’a ziyaret

Çorlu Meslek Yüksekokulu Müdürü ve Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdür Vekili Doç. Dr. Tuncay Gümüş, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ a nezaket ziyaretinde bulundu

ÇEMYO Müdür Vekilinden Kubilay’a ziyaret
29 Mayıs 2015 Cuma 17:15

 MEMNUNİYET VERİCİ BİR DURUM

 

Ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini ileten Kaymakam Kubilay “Çerkezköy Meslek Yüksekokulu İlçemiz için hayati öneme haiz kurumlardan birisidir. Üniversitemiz gerek öğrenci sayısı olsun ve gerek de fiziki şartları bakımından olsun her yıl gelişiyor. Bu bizim için memnuniyet verici bir durum” dedi.

 

İLÇEMİZ EKONOMİSİNE KATKI SAĞLAMAKTADIR

 

Üniversitelerin bilimsel ve akademik çalışmaların yanı sıra bulundukları yerlerde sosyal ve kültürel hayata, ekonomik hayata katkılarının büyük olduğundan bahseden Kubilay “Yüksekokulumuz bacasız sanayi olarak da tabir edebileceğimiz bir vasıfla ilçemiz ekonomisine katkı sağlamaktadır. Her zaman Yüksekokulumuzu desteklemeye devam edeceğiz. Akademik yılın sonuna yaklaştığımız bu günlerde başta Müdür Vekili Doç. Dr. Tuncay Gümüş olmak üzere tüm akademik ve idari personel ile tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz” dedi.

 

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.