ÇEMYO Müdürü Murat Ogan’ı ziyaret etti

Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Can Burak Şişman, ÇEMYO Müdür Yardımcısı Taha Aslanlı ile birlikte Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan’ı ziyaret etti

ÇEMYO Müdürü Murat Ogan’ı ziyaret etti
29 Temmuz 2015 Çarşamba 16:13

 GECİKEN TANIŞMA ZİYARETLERİ YAPILIYOR

 

Haziran Ayı’nda Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü’ne atanan Doç Dr. Can Burak Şişman, “Ziraat Fakültesinde görev yaparken Haziran ayında Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü’ne atandım. Ramazan dolayısıyla kurumlarımıza ziyaretler gerçekleştirememiştik. Şimdi ise gecikmiş tanışma ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz.” ifadelerini kullandı. Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü murat Ogan, ÇEMYO Müdürü Doç Dr. Can Burak Şişman ve ÇEMYO Müdürü Yardımcısı Taha Aslanlı’ya teşekkür etti.

 

ÇEMYO’DA ONLINE KAYIT DÖNEMİ

 

NKÜ Çerkezköy Meslek Yüksekokulu kayıtlarının 3 – 7 Ağustos tarihlerinde başlayacağını belirten Doç Dr. Can Burak Şişman, “Bu yıl kayıtlarımız online olarak gerçekleştirecek ve öğrencilerimizin kayıt için okula gelmeleri gerekmeyecek. Sadece İtfaiyecilik Bölümü öğrencilerinin gelmesi gerekiyor. Çünkü o bölümü kazanan öğrencilerin kayıt yaptırabilmeleri için boy ve kilo ölçümlerinin yapılması gerekiyor.” diye konuştu.

 

“BÖLÜMLERİMİZ GÜNCEL VE İLGİ ÇEKİYOR”

 

Sözlerine devam eden Doç. Dr. Can Burak Şişman, “Okulumuzu da 14 Eylül’de açıyoruz. Bu yıl akademik takvim erkene alındığı için önümüzdeki yıl Haziran sonunda akademik takvimi bitireceğiz. Okulumuzda aynı bölümler bu yılda devam edecektir. Koşulları iyileştirmeden de yeni bir bölümü eklemenin doğru olduğunu düşünmüyorum. Mevcudu istediğimiz şekle ve kaliteli eğitime dönüştürdükten sonra istediğimiz bölümü açabiliriz. Bölümlerimiz güncel ve ilgi çekiyor. Bu yönden çok şanslıyız. Yavaş yavaş öğretim üyelerimiz ile birlikte eksiklerimizi gidermeye çalışacağız.” açıklamalarında bulundu.

 

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.