ÇEMYO Müdürüne ziyaretler devam ediyor

Kapaklı Kaymakamı M.Ali Gürbüz, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan ile Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, ÇEMYO Müdürü Doç. Dr. Can Burak Şişman’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundular

ÇEMYO Müdürüne ziyaretler devam ediyor
17 Eylül 2015 Perşembe 17:19

HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Can Burak Şişman’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Doç. Dr. Can Burak Şişman ilk olarak Kapaklı Kaymakamı M.Ali Gürbüz’ü makamında ağırladı. Kaymakam Gürbüz’e ziyareti için teşekkür eden Doç.Dr.Can Burak Şişman, ziyarette yeni eğitim dönemi hakkında genel bir bilgilendirmede bulundu.

BÖLGE GELİŞİMİNDE ÖNCÜ ROL ÜSTLENİYOR

Kaymakam Gürbüz, ÇEMYO Müdürü Doç.Dr.Can Burak Şişman’a yeni görevinde başarılar dileyerek, “Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu’nun bölge için çok önemli. Her üniversite veya yüksekokulun faaliyette bulunduğu yerleşim biriminin gelişimine olumlu katkılar sunuyor. Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu da hem Çerkezköy hem de bölge gelişiminde öncü rol üstleniyor” dedi.

FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULAR

Eğitimin bir toplum için olmazsa olmaz konulardan biri olduğuna vurgu yapan Kaymakam Gürbüz, ÇEMYO’ya katkı sunma adına üzerlerine düşeni her zaman yerine getirmeye hazır olduklarını anlattı. Ziyaret karşılıklı fikir alışverişinin ardından tamamlandı. ÇEMYO Müdürü Doç. Dr. Cam Burak Şişman’ın bir sonraki misafiri Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan ile Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz oldu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Can Burak Şişman ile ÇEMYO’nun tüm idari ve akademik personeline görevlerinde başarılar diledi. Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz de ziyaretinde ÇEMYO Müdürü Doç.Dr.Can Burak Şişman’a hayırlı olsun temennisinde bulunarak yeni eğitim dönemi için çalışmalarında başarılar diledi.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.