ÇEMYO öğrencileri selvi dikti

Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu Halkla İlişkiler 1.Sınıf İkinci Öğretim Öğrencileri ağaçlandırma projesi kapsamında 50 adet selvi fidanını toprakla buluşturdu. Halkla İlişkiler öğrencisi Zeynep Özayyıldız tarafından organize edilen ağaçlandırma projesi kapsamında Çerkezköy Orman İşletme Şefi Ekrem Ferhatoğlu ve işletme çalışanları fidan dikiminde öğrencilere yardım ederek sahanın rehabilite edilmesini sağladılar

ÇEMYO öğrencileri selvi dikti
21 Nisan 2014 Pazartesi 07:45

AĞAÇ DİKME TÖRENİ SAAT 15.00'DA DÜZENLENDİ
Ağaçlandırma projesi kapsamında Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu Halkla İlişkiler 1.Sınıf İkinci Öğretim Öğrencileri 50 adet selvi fidanını toprakla buluşturdu. Şehit Teğmen Akın Akın Caddesi üzerinde bulunan yeşil alan üzerinde saat 15.00'da başlayan dikim işlemine ÇEMYO Müdürü Ydr Doç. Ercan Buluş, Öğretim Görevlileri Özlem Berkdemir ile Taha Aslanlı, Halkla İlişkiler bölümü öğrencileri ve Orman İşletme Şefi Ekrem Ferhatoğlu ile çalışanlar katıldı.
FİDAN DİKİMİNİ
UYGULAMALI GÖSTERDİ
Halkla İlişkiler Öğrencisi Zeynep Özayyıldız tarafından organize edilen ağaçlandırma projesi kapsamında Çerkezköy Orman İşletme Şefi Ekrem Ferhatoğlu, dikim işlemi öncesinde öğrencilere bilgi vererek Selvi fidanlarının ne şekilde dikilmesi gerektiği anlattı. Ferhatoğlu verdiği bilgilerin ardından örnek olarak bir selvi fidanının nasıl dikilmesi gerektiğini öğrencilere uygulamalı olarak gösterdi.
DİKTİKLERİ FİDANLARA
İSİMLERİN YER ALDIĞI KÜNYELERİ ASTILAR
Çerkezköy Orman İşletme Şefliği tarafından dağıtılan fidanları alan öğrenciler önceden hazırlanan çukurların başına geçerek kendilerine ait fidanları toprakla buluşturdular. Ekrem Ferhatoğlu ve Orman işletme çalışanları da öğrencilerin diktikleri fidanları tek tek kontrol ederek yardımcı oldular. Halkla İlişkiler 1.Sınıf ikinci öğretim öğrencileri diktikleri fidanlara önceden hazırladıkları ve üzerinde isimleri yazılı künyeleri fidanlara bağlamayı da ihmal etmediler.
ÖZAYYILDIZ DESTEK VEREN
HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ
Ağaçlandırma Projesini organize eden Halkla İlişkiler bölümü öğrencisi Zeynep Özayyıldız, kendisine destek veren Öğretim görevlileri ile öğrenci arkadaşlarına teşekkür ederek, "Ağaçlandırma seferberliğine sende takıl sloganı ile bu projemizi hayata geçirdik. Kesilmiş ve kuruyan ağaçların yerine yenilerini dikmek adına ve biz öğrencilerin burada kalıcı birer mirası olmasını istediğimiz için bu projemizi hazırladık. Bizlerden desteğini esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyoruz" dedi.
DİKİLEN 50 FİDAN İLE SAHA
REHABİLİTE EDİLDİ
Ağaçlandırma Projesi kapsamında Perşembe günü de Yüksek Okul girişinde öğrencilere özel paketler içinde 200 adet Fıstık çamı dağıtıldı. Çerkezköy Orman İşletme Şefi Ekrem Ferhatoğlu'da hem okulda dağıtılan fidanlarda, hem de yeşil alan üzerinde yapılan dikim işlemlerinde öğrencileri yalnız bırakmayarak duyarlı davranışlarından dolayı hepsine teşekkürlerini sundu. Orman İşletme Şefi yetkilileri yapılan dikim işlemi ile sahanın rehabilite edildiğini ifade ettiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.