Cenas Asansör açıldı

Haftasonu Kapaklı Atatürk Mahallesi'nde düzenlenen törenle Cenas Asansör Şirketi'nin açılışı gerçekleştirildi.

Cenas Asansör açıldı
21 Ağustos 2007 Salı 08:32

Atatürk Mahallesi Yuvam Konutları arkasında gerçekleştirilen açılışa Cenas Asansör Genel Merkezi yetkilileri ile çok sayıda davetli katıldı.

ASANSÖR DÜNYASINDA TECRÜBELİ VE BİRİKİM SAHİBİYİZ

Açılış sırasında bir konuşma yapan Cenas Asansör Kapaklı Bayii sahibi İsmail Ekiz, uzun yıllardır asansör işi ile uğraştıklarını belirterek, ‘’Uzun yıllardır asansör işi yapmaktayız ve konumuzda tecrübeliyiz. Uzun yılların verdiği birikim ile sektörde iddialıyız.

Yaptığımız araştırmalar sonucu Kapaklı ve Çerkezköy bölgesinde güzel hizmetler verebileceğimizi tespit ettik ve vakit kaybetmeden şirketimizin açılışını gerçekleştirdik. Kalite ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak bu bölgede hizmet vereceğiz. Yeni iş yerimiz Kapaklımıza ve bizlere paşırlı olsun" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.