Çerkezköy 1923 dört dörtlük 1-4

1.Amatör Küme B Grubu’nda mücadele eden Çerkezköy 1923 Gençlikspor takımı 4. hafta karşılaşmasında Küçükyoncalıspor takımıyla karşı karşıya geldi. Deplasmanda olmasına rağmen baştan sonra etkili bir oyun sergileyen temsilcimiz her iki devrede de bulduğu dört golle karşılaşmadan 4-1’lik skorla ayrılmayı başardı. Çerkezköy 1923 Gençlikspor takımı aldığı galibiyetle puanını 6’ya yükseltmeyi başardı.

Çerkezköy 1923 dört dörtlük 1-4
25 Ekim 2014 Cumartesi 07:48

GOL PERDESİNİ FATİH AÇTI
1.Amatör Küme B grubunda mücadele eden temsilcimiz Çerkezköy 1923 Gençlikspor takımı 4. hafta karşılaşmasında deplasmanda Küçükyoncalıspor takımıyla karşı karşıya geldi. Maça hızlı başlayan temsilcimiz geliştirdiği ataklarla rakip kale de etkili olmayı başardı. Çerkezköy 1923 Gençlikspor takımı etkili ataklarının ardından aradığı gole 9.dakikada Fatih ile ulaştı. Gelişen atakta orta alanda gelen topu iyi takip eden Fatih, aldığı topla hızla ceza alanına yaklaşarak çektiği sert şut ağlarla buluştu.

İKİNCİ GOL GÜRSEL’DEN GELDİ
Erken gelen golün ardından baskısını artıran Çerkezköy 1923 Gençlikspor takımı kontra ataklarla rakip kalede ikinci golü aradı. Dakikalar 20’yi gösterdiğinde temsilcimiz Gürsel ile farkı ikiye çıkaran gole ulaştı. Sol kanattan gelen ortayı iyi takip eden Gürsel gelişine vurduğu top kalecinin bakışları arasında ağlara gitti.

İLK DEVRE TEMSİLCİMİZİN 2-0’LIK ÜSTÜNLÜĞÜ İLE TAMAMLANDI
Ev sahibi ekip Küçükyoncalıspor temsilcimiz karşısında zorlansa da kaptığı toplarla kontra atağa çıkarak farkı kapatma mücadelesi verdi. Yakaladığı pozisyonları gole çeviremeyen Küçükyoncalıspor takımı kendi yarı alanına da eli boş dönmek zorunda kaldı. Gelişen atakların ardından başka gol olmazken, temsilcimiz Çerkezköy 1923 Gençlikspor takımı ilk devreyi 2-0’lık skorla önde kapatmayı başardı.

NET GOL POZİSYONLARINI CÖMERTÇE HARCADI
Karşılaşmanın ikinci yarısına da hızlı başlayan temsilcimiz yakaladığı net gol pozisyonlarını cömertçe harcamayı başardı. Ev sahibi Küçükyoncalıspor’un aradığı gol 55.dakika geldi. Arada ki farkı bire indiren ev sahibi ekip sağlı sollu ataklarla beraberlik golü için Çerkezköy 1923 Gençlikspor kalesine yüklendi. Çabuk toparlanan temsilcimiz yeniden oyunun hakimiyetini ele alırken, 75.dakikada da ilk golün sahibi fatih ile farkı ikiye çıkaran golü buldu.

TEMSİLCİMİZ BU HAFTA LİDERLE KARŞILAŞIYOR
Karşılaşmanın son bölümlerinde de ataklarına hız kesmeden devam eden Çerkezköy 1923 Gençlikspor takımı ikinci yarı oyuna giren Doğukan ile dördüncü golü bulmayı başardı. Temsilcimiz sergilediği oyun ile sahadan 4-1’lik skorla ayrılarak puanını 6’ya yükseltmeyi başardı. Çerkezköy 1923 Gençlikspor takımı ligin 5.haftasında kendi evinde ligin lideri Saray Belediyespor takımıyla karşı karşıya gelecek.

Haber: Emrah ÇOĞALAN


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.