ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ 23 NİSAN’DA ÇOCUKLARLA DOĞADA BULUŞUYOR

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 102. Yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeni ile Çerkezköy Belediyesi tarafından 08-14 yaş arası çocukların katılacağı Doğa Yürüyüşü düzenlenecek.

ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ 23 NİSAN’DA ÇOCUKLARLA DOĞADA BULUŞUYOR
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
09 Nisan 2022 Cumartesi 12:08

23 Nisan Cumartesi günü Kırklareli’nin doğa harikası Balkaya Ormanlarında düzenlenecek Doğa Yürüyüşü’ne  08-14 yaş aralığındaki tüm çocukların katılabileceğini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Yaklaşık 5 kilometrelik parkurda geleceğimizin teminatı çocuklarımız ile birlikte yürüyeceğiz. Yürüyüşe katılmak isteyen çocuklarımız velileri ile birlikte Çerkezköy Belediyesi İletişim Merkezi’ne 11-15 Nisan tarihleri arasında başvurabilirler” dedi.

BALKAYA’NIN EŞSİZ GÜZELLİKLERİ KEŞFEDİLECEK

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeni ile düzenlenecek doğa yürüyüşüne tüm çocuklarımızı davet eden Akay, “Yürüyüşümüze kayıt yaptıracak çocuklarımızı 23 Nisan Cumartesi günü 09.00’da Belediye önünden otobüsler ile alarak, Balkaya Ormanlarına götüreceğiz. Eşsiz doğal güzelliklerinin bulunduğu 5 kilometrelik parkurda çocuklarımız ile birlikte şarkılar, türküler söyleyerek yürüdükten sonra birlikte yemek yiyeceğiz. Ardından çocuklarımızı alarak Çerkezköy’e döneceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.