Çerkezköy Belediyesi ile DİSK anlaştı

DİSK ile Çerkezköy Belediyesi arasında, 135 personel için gerçekleştirilen toplu sözleşme görüşmeleri olumlu sonuç verdi ve DİSK ile Çerkezköy Belediyesi arasında yeni toplu sözleşme imzalandı.

Çerkezköy Belediyesi ile DİSK anlaştı
19 Temmuz 2007 Perşembe 08:26

EN DÜŞÜK MAAŞ 995, EN YÜKSEK 1.050 YTL OLDU

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem ve DİSK Genel Başkanı Süleyman Çelebi arasında imzalanan protokolden sonra kadrolu 135 işçinin maaşlarına % 15 ile % 18 arasında değişen oranla zam yapıldı. Yapılan bu zam ile 32 YTL olan taban ücretleri 39.95'e çıktı, böylece en düşük işçi maaşı 995 YTL, en yüksek işçi maaşı 1.050 YTL oldu.

Çerkezköy Belediyesi Nikah Salonu'nda düzenlenen protokole DİSK Genel Başkanı Süleyman Çelebi, DİSK İstanbul 2 No'lu Bölge Başkanı Mehmet Karagöz, İstanbul 1 No'lu Şube Başkanı Hikmet Aydemir, İstanbul 3 Nol'lu Şube Başkanı Mevsim Gürlevik, Trakya Bölge Temsilcisi Arif Kuday, Edirne Tekstil Şube Başkanı Nihat Yıldırım, Genel İş SendikasıTrakya Şube Başkanı Aladdin Öztürk ve Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem ile işçiler katıldı.

Bu haberin detay ve fotoğraflarını yarınki sayımızda bulabilirsiniz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.