Çerkezköy Belediyesi'nden 10 bin kandil simidi

Çerkezköy Belediyesi tarafından Kadir Gecesi münasebetiyle 10 bin adet kandil simidi dağıtımı yapıldı

Çerkezköy Belediyesi'nden 10 bin kandil simidi
25 Temmuz 2014 Cuma 07:13

FARKLI NOKTALARDA DAĞITIM GERÇEKLEŞTİ
Birlik ve beraberlik atmosferi çerçevesinde görevli Belediye personeli tarafından ilçe genelindeki cami ve mescid cematine, Çerkezköy İlçe merkezi Belediye Meydanı ile Kızılpınar ve Veliköy Belediye Binaları önünde vatandaşlara, yine Kızılpınar ve Veliköy Mahallesi esnafı ile, ilçe esnafına kandil simidi dağıtımı yapıldı.
Belediye olarak 10 bin adet kandil simidini ilçe merkezi ve mahallelerde dağıttıklarını ifade eden Belediye Başkanı Vahap Akay, bin aydan daha hayırlı olduğu belirtilen Kadir Gecesi’nde tüm hayırların, dostlukların, kardeşlik, komşuluk, akrabalık ve hemşerilik duygularının arttırılması gerektiğini belirterek, “Başta hemşerilerimizin olmak üzere tüm İslam Alemi’nin Kadir Gecesi’ni tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.