Çerkezköy Belediyesi’nden anlamlı yardım

Bağlık Mahallesi’nde ikamet eden ve yatağa mahkum hayatlarını devam ettiren felçli iki vatandaşa ful ortopedik ve ayarlanabilir yatak hediye edildi

Çerkezköy Belediyesi’nden anlamlı yardım
03 Nisan 2018 Salı 18:25

FUL ORTOPEDİK YATAK VERİLDİ
Hayatlarını yatağa mahkum bir şekilde devam ettiren Bağlık Mahallesi sakini iki felçli vatandaşa Çerkezköy Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından ful ortopedik ve ayarlanabilir yatak hediye edildi.
İNŞALLAH SAĞLIKLARINA KAVUŞURLAR
Hasta vatandaşları evinde Sosyal Yardım İşleri Müdürü Kenan Çetin ile birlikte ziyaret eden ve ful ortopedik hasta yataklarını ailelere teslim eden Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, “Amcalarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, Allah’tan acil şifalar diliyorum. İnşallah kısa sürede sağlıklarına tekrardan kavuşurlar ve bu yataklara ihtiyaçları kalmadan yaşamlarını devam ettirirler” dedi.
YANLARINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Hasta vatandaşlara Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın selamlarını ve geçmiş olsun dileklerini ileten Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, “İyi günde olduğu gibi vatandaşımızın zor gününde de yanında olan bir yönetim anlayışı ile Çerkezköy Belediyesi olarak çalışmalarımıza, yolumuza devam ediyoruz. Her zaman olduğu gibi bundan sonra da yaşlılarımızın, hastalarımızın, bakıma muhtaç vatandaşlarımızın yanlarında olmaya, dertlerine derman olmaya devam edeceğiz” açıklamasını yaptı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.