Çerkezköy Belediyesi’nden kandil simidi

Çerkezköy Belediyesi tarafından Regaib Kandili dolayısı ile Çerkezköy genelinde 10 bin adet kandil simidi dağıtıldı

Çerkezköy Belediyesi’nden kandil simidi
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
19 Şubat 2021 Cuma 11:38


Regaib Kandili dolayısı ile Çerkezköy Belediyesi tarafından Belediye Meydanı’nda ve kentimiz genelinde 10 bin adet kandil simidi dağıtıldı. Belediye Meydanı’ndaki kandil simidi dağıtımına Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcıları Nedim Yılancı ve Enver Bayram ile Belediye Meclis Üyesi Erdal Zengin de katılarak, halkımızın kandilini kutladı.
BELEDİYE BAŞKANIMIZ AKAY’DAN KANDİL MESAJI
   Çerkezköy halkının ve İslam Alemi’nin mübarek Regaib Kandili’ni tebrik eden ve hayırlara vesile olmasını dileyen Akay, “Bu gece idrak edeceğimiz Regaib Kandili’nin başta ilçemiz olmak üzere milletimize, ülkemize ve tüm insanlığa hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Tüm hemşerilerimizin Regaib Kandilini kutluyor; sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum” dedi. 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.