Çerkezköy Belediyesinden Sanal Koşu etkinliği

Çerkezköy Belediyesi’nin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenleyeceği Sanal Koşu etkinliğine, sporseverler kendi parkurlarında koşarak katılabilecek.

Çerkezköy Belediyesinden Sanal Koşu etkinliği
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
03 Mayıs 2021 Pazartesi 11:51


Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından bu yıl 1’incisi düzenlenecek olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Sanal Koşu etkinliğine katılmak isteyenlerin ön kayıtlarını 444 88 59’u arayarak Çerkezköy Belediyesi İletişim Merkezi’ne yaptırmaları gerekiyor. Etkinlik 5 kilometre ve 10 kilometre olmak üzere 2 farklı kategoride gerçekleştirilecek.
   Sanal Koşu etkinliğine katılanlar, cep telefonlarına yükleyecekleri uygulama ile belirlenen tarihler arasında, diledikleri zaman aralığında ve istedikleri parkurda koşularını tamamlayabilecekler. Kısacası koşulan güzergahın tamamı, katılımcıların kendi parkurları olacak.
   
   Sanal Koşu etkinliği kayıtları başlamış olup, başvurular 12 Mayıs Çarşamba günü mesai saati bitiminde sona erecek. Sanal Koşu etkinlikleri ise 17, 18 ve 19 Mayıs tarihlerinde, katılımcıların istedikleri gün ve zaman aralığında gerçekleştirilecektir. Dereceye girenlere sürpriz hediyelerin verileceği etkinlikte, tüm katılımcılara da Belediyemiz tarafından etkinlik sonrasında anı madalyası ve tişört hediye edilecektir.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.