ÇERKEZKÖY EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTILARI BAŞLADI

Çerkezköy Belediyesi’nin Eylül ayı Belediye Meclis toplantısı Belediye Başkanı Vahap Akay Başkanlığı’nda Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde yapıldı.

ÇERKEZKÖY EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTILARI BAŞLADI
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
01 Eylül 2021 Çarşamba 22:40

Pandemi tedbirleri altında gerçekleşen Çerkezköy Belediyesi’nin Eylül ayı Meclis toplantısının ilk oturumu Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün 11.08.2021 gün ve 21 sayılı Çerkezköy Halk Akademisi Çalışma Yönetmeliği hakkındaki müzekkeresinin görüşülerek oy birliği ile kabul edilmesi ile başladı. Ardından Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün 23.08.2021 gün ve 83 sayılı Belediye hissesi hakkındaki müzekkeresi görüşülerek, 8 adet Belediye hissesi satışı ile ilgili talep İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na havale edildi.
4 KADRODA DERECE DEĞİŞİKLİĞİ YAPILACAK
   Gündemin 3. maddesinde yer alan Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün 23.08.2021 gün ve 84 sayılı kullanım izni hakkındaki müzekkeresinin İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na havale edilmesinin ardından İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'nün 23.08.2021 gün ve 15127 sayılı 4 adet Dolu Kadroda Derece Değişikliği yapılması hakkındaki müzekkeresi oy birliği ile kabul edildi.
YALIBOYU OSB ÜYELERİ SEÇİMİ YAPILDI
   Bir sonraki gündem maddesi olan Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nün 23.08.2021 gün ve 85 sayılı Kızılpınar Namık Kemal ve Kızılpınar Gültepe Mahallesi Muhtarlık Binalarının devri ile ilgili protokol yapılması hakkındaki müzekkeresi kabul edildikten sonra gündemin 7. maddesinde yer alan  Yalıboyu Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı'nın 23.08.2021 gün ve 2021/350 sayılı Çerkezköy Belediyesini temsilen Yalıboyu Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyetinde görev almak üzere 5 asil ve 5 yedek üyenin bildirilmesi hakkında yazısı görüşüldü ve yapılan seçim sonucunda Veliköy Yalıboyu OSB Müteşbebis Heyeti Asil Üyeliklerine Cevdet Aykaç, Erdal Zengin, Kemal Buzkuş, M. Henifi Karataş ve Şahin Yılmaz, Yedek Üyeliklere Gökay Keleşoğlu, Nedim Yılancı, Taner Bahar, Mehmet Kar ve Nihat Mıstık oy çokluğu ile seçildiler.
PARKA ŞEHİT ERDEM UÇAR İSMİ VERİLECEK
   Daha sonra gündemin 7. Maddesinde yer alan Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün 23.08.2021 gün ve 108 sayılı Bağlık Mahallesi Aşık Veysel Sokak’ta yapılan parka Şehit Polis Memuru Erdem Uçar’ın isminin verilmesi talebi görüşülerek, İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na havale edildi.
KAYMAKAM ABBAN’A FAHRİ HEMŞEHRİLİK BERAATI
   Gündemin 9. Maddesinde ise 19.12.2016 tarihinden itibaren ilçemizde görev yapan, görev süresi boyunca özellikle eğitime yaptığı katkılarla ilçemizin gelişmesinde katkısı olan Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban'a Fahri Hemşehrilik beratı verilmesinin müzakeresi görüşülerek, oy birliği ile Çerkezköy Kaymakamı A. Selami Abban’a Fahri Hemşehrilik Beraat Belediye Meclisimiz tarafındanı oy birliği ile verildi.
   Ardından gündeme sonradan ilave edilen Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Harita şube Müdürlüğü’nün yazısı İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na, Çerkezköy Belediyesi’ni 1 adet damperli vidanjör, 1 adet yol süpürme aracı, 1 adet kazıyıcı-yükleyici iş makinası alınması ile ilgili talep te Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi. Gündem maddelerinin tamamlanmasının ardından Çerkezköy Belediye Meclisi’nin Eylül ayı Meclis toplantısının ilk oturum sona ererken, Çerkezköy Belediye Meclisi Eylül ayı Meclis toplantısının ikinci oturumu Pazartesi günü saat 15.00’da yeniden toplanacak.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.