Çerkezköy Gönüllüleri kampanya başlattı

Çerkezköy'e Gönül Verenler Derneği Başkanı Murat Akay ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Çorlu Kızılay Kan Merkezi'nde Kemik İliği Bağışçılığı ve Kök Hücre Bağışçılığı kampanyası kapsamında kan vererek kemik iliği-kök hücre bağışçısı oldular

Çerkezköy Gönüllüleri kampanya başlattı
22 Ağustos 2016 Pazartesi 15:01

ÇERKEZKÖY'DE KAMPANYAYI BAŞLATMIŞ OLDUK
 
Pazartesi günü Yönetim Kurulu Üyeleri ile Çorlu Kızılay Kan Merkezi'nde bağışta bulunan Çerkezköy Gönül Verenler Derneği Başkanı Murat Akay "Çerkezköy'de kök hücre bağışı kampanyasını başlatmış bulunmaktayız. Çorlu Kızılay Kan Merkezi'nde yaşı 50'yi geçmeyen herhangi bir şekilde Hepatit C-B, Sifiliz hastalığı geçirmeye kişiler kemik iliği-kök hücre bağışçısı olabiliyorlar" dedi.
 
TÜM ÇERKEZKÖYLÜLERİ KAMPANYAYA KATILMAYA DAVET ETTİ
 
Bizler Derneğimizi Yönetim Kurulu olarak 3 tüp kan vererek kemik iliği ve kök hücre bağışçısı olduk. Bu verdiğimiz 4 tüp kan lösemi hastalar için ileride bir umut olacaktır. Ayrıca kemik iliği ve kök hücre bağışçısı olarak gittiğinizde eğer kan değerleri uygun ise kanser hastaları için beyaz kan hücresi bağışçısı da olabiliyorsunuz. 45 dakikalık makineye bağlı bir şekilde beyaz kan hücresi (Trombosit) alımı yapılmaktadır" dedi ve tüm Çerkezköylüleri bu kampanyaya katılmaya davet etti.
 
Haber: Uğur Can Avcılar
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.