Çerkezköy Gündüz Bakımevi’nden tanışma etkinliği

2017 – 2108 eğitim öğretim yılının başlamasının ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çerkezköy Gündüz Bakımevi’nde tanışma etkinliği düzenlendi. Bakımevinde öğrenim görecek olan öğrenciler, veliler ve bakımevi yetkililerinin katıldığı etkinlikte veliler birbirleriyle ve bakımevi çalışanlarıyla tanışma fırsatı buldular

Çerkezköy Gündüz Bakımevi’nden tanışma etkinliği
26 Eylül 2017 Salı 19:20

BAŞKAN AKAY DA VELİ OLARAK KATILDI
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çerkezköy Gündüz Bakımevi’nin bahçesinde düzenlenen etkinliğe Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay (aynı zamanda öğrenci velisi), Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Aile ve Toplum Hizmetleri Şube Müdürü Hasan Gücüyener, Çerkezköy Gündüz Bakımevi Müdürü Ezgi İpek, bakımevi çalışanları, öğrenciler ve veliler katıldı.
EĞİTİMİN TEMELİNİ VERMEK İÇİN BURADAYIZ
Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Çerkezköy Gündüz Bakımevi Müdürü Ezgi İpek, ‘’Sevgili velilerimiz... Bizi Kırmayıp tanışma etkinliğimize geldiğiniz için çok teşekkür ederiz. Atatürk ilke ve inkılaplarını bilen, fikri hür, vicdanı hür nesiller yetiştirmek için heyecanla yeni eğitim dönemimize başlamış bulunmaktayız. Saygıdeğer anne ve babalar... Dünyanın en güzel ve en değerli varlıkları olan evlatlarımızı, sizler sevgiyle donatmayı hedeflerken; bizler de onlara bu sevgiyi tamamlayacak ve hayata hazırlayacak eğitimin temelini vermek için gayret gösteriyoruz. Daha aktif iletişim halinde geçireceğimiz bir yıl olsun bu yılımız’’ dedi ve katılımcılara iyi eğlenceler dileklerini iletti.
BİRBİRLERİYLE VE BAKIMEVİ ÇALIŞANLARIYLA TANIŞTILAR
İpek’in konuşmasının ardından öğrenci ve velilere çeşitli ikramlarda bulunulurken; veliler de birbirleriyle ve bakımevi çalışanlarıyla tanışma fırsatı buldular.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.