Çerkezköy için yanında olacağız

Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar, kalabalık bir partili grubu ile birlikte yeni Belediye Başkanı Vahap Akay'a 'Hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Bahar, Ak Parti olarak bundan sonra Çerkezköy için alınacak tüm kararlarda Belediye Başkanı Vahap Akay'a destek olacaklarını söyledi. Bahar, "Hem Tekirdağ Büyükşehir'de hem de Çerkezköy'de yapılacak çalışmalarda Teşkilat olarak destek olacağız" dedi

Çerkezköy için yanında olacağız
12 Nisan 2014 Cumartesi 07:50

Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar, partisine mensup Meclis Üyeleri, Meclis Üyesi Adayları ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte ziyaret ettiği Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'a 'Hayırlı olsun' dileğinde bulundu. Bahar, Ak Parti olarak bundan sonra Çerkezköy için alınacak tüm kararlarda Belediye Başkanı Vahap Akay'a destek olacaklarını söyledi. Bahar, "Hem Tekirdağ Büyükşehir'de hem de Çerkezköy'de yapılacak çalışmalarda Teşkilat olarak destek olacağız" dedi.
AK PARTİ'DEN AKAY'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Ak Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı kalabalık bir grupla yeni Belediye Başkanı Vahap Akay'a 'Hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Ziyarete İlçe Başkanı Reşat Bahar, Ak Parti'den seçilen seçilmeyen 30 Mart Yerel Seçimleri döneminde seçim çalışmalarına katılan tüm meclis üyesi adayları ve İlçe Teşkilat üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı Vahap Akay'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. CHP'den Belediye Başkanı seçilen Vahap Akay'ı tebrik eden Ak Parti İlçe Başkanı Reşat Bahar, "Hayırlı uğurlu olsun. Allah muavaffak etsin. Çerkezköy için yapılacak olan işlerde her zaman destekçi olacağız. Sadece Çerkezköy'de değil Tekirdağ Büyükşehir'de de teşkilatlar olarak her zaman yanınızda olacağız" diye konuştu. Reşat Bahar ayrıca iktidar partisinin İlçe Başkanı olarak yine Çerkezköy için Ankara'da yapılması gereken işlerde Belediye Başkanı Vahap Akay'ın yanında olacaklarını sözlerine ekledi.
SEÇİM BİTTİ HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ
Ak Partili misafirlerini tek tek selamlayarak karşılayan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ise, "Yeni bir dönem başlıyor. Artık seçim bitti. Bundan sonra iktidarı ile muhalefeti ile Çerkezköy için hep birlikte çalışacağız" dedi. Ak Parti'den 1. sırada Meclis'e giren ve Büyükşehir Belediye Meclisi'nde de yer alacak olan Ömer Kılınç ve üçüncü sıra adayı eski Gazi Mustafa Kemal Paşa Muhtarı Şükrü Dumanlar ile esprili bir şekilde sohbet eden Belediye Başkanı Vahap Akay, "Muhtarım ağzımız alışmış size muhtarım demeye kusura bakmıyorsunuz inşallah. Yılların muhtarısınız" dedi. Karşılıklı iyi niyet temennileri ile süren ziyaretin ardından Belediye Başkanı Vahap Akay, Ak Partili misafirlerini makamının dışına kadar çıkarak yine tek tek selamlayıp yolcu etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vizeli - 10 yıl önce
tebrikler ziyaretçiler nezaman biticek sahaya inelim arkadaşlar ziyeretin fazlası zarar vatandaş hizmet bekıliyor.
Avatar
allah korusun - 10 yıl önce
bahar, ak parti olarak bundan sonra çerkezköy için alınacak tüm kararlarda belediye başkanı vahap akay'a destek olacaklarını söyledi. bahar, "hem tekirdağ büyükşehir'de hem de çerkezköy'de yapılacak çalışmalarda teşkilat olarak destek olacağız" dedi.
aman eksik kalın başkanımızı rahat bırakın zaten bugün remzi garip faullü başladı toplantı diye gözleri yaşardı allaha çok şükür genç başkanımızın aklı selim ve encümen listeside pırıl pırıl şükürler olsun siz gidin bakın işinize
Avatar
hasan - 10 yıl önce
aman uzak durun! ali ertem döneminde tüm vatandaşlar isyan etti bi sizin kılınız kıpırdamadı belediyenin önü 3 ayda 3 kere kazıldı yeni asfaltlandı asfalt kırıldı taş döşendi, tek biriniz bile çıkıp yetim malı emanet para ile boz yap yapılan yolların hesabını soramadınız. sizden hayır gelmez karışmayın insabnlara.