Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru oldu

Çerkezköy Kaymakamlığı’na Kayseri’nin Develi Kaymakamı Murat Duru atanırken, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Tekirdağ Vali Yardımcılığına getirildi.

Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru oldu
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
20 Ağustos 2021 Cuma 11:47

Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararnamesi ile 624 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirildi.
 
Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru Kimdir?
 
1971 Niğde İli Ulukışla İlçesi doğumlu olan Murat Duru, ilk ve orta eğitimini Niğde’de, lise eğitimini Adana Motor Teknik   Lisesinde tamamladı. Lisans Eğitimini ise Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünde tamamladı.
 Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Kentleşme Alanında Yüksek Lisans yaptı. Son olarak Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Adalet Bölümünden 27.05.2019 yılında mezun oldu. 5 Ocak 1999 yılında Adana Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare mesleğine adım attı. Kaymakam adaylığı stajının, 9 ayını İngiltere’de tamamladı.
Kaymakam adaylığı süresinde Nevşehir – Derinkuyu, Isparta – Aksu, Sinop – Saraydüzü, Çankırı – Kurşunlu ilçelerinde vekaleten Kaymakamlık görevini yürüttü.
2002 yılında Kura ile Trabzon – Düzköy İlçesi Kaymakamlığına asaleten atandı. Daha sonra Tunceli – Pertek, Malatya – Arapgir, Nevşehir – Derinkuyu, Sakarya – Karasu, Kırklareli-Vize ve son olarak Ankara- Kahramankazan Kaymakamlığı görevinde bulundu. 30.11.2016 tarihli ve 2016/861 sayılı müşterek Kararname ile Kayseri Develi Kaymakamı olarak naklen olarak atanan Duru, Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Çerkezköy Kaymakamlığına atandı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.