ÇERKEZKÖY MECLİS 2. OTURUMUNDAN CAMİYE YARDIM

Çerkezköy Belediye Meclisi’nin Temmuz ayı Meclis toplantısının ikinci oturumu Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde yapıldı.

ÇERKEZKÖY MECLİS 2. OTURUMUNDAN CAMİYE YARDIM
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
02 Temmuz 2021 Cuma 11:46

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay Başkanlığı’nda Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılan Çerkezköy Belediye Meclisi’nin Temmuz ayı Meclis toplantısının ikinci oturumunda ilk olarak Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün 24.06.2021 gün ve 52 sayılı Belediye hissesi hakkındaki müzekkeresi görüşülerek, bir önceki toplantıda İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na havale edilen 5 adet Belediye hissesinin satışı oy birliği ile kabul edildi.
  DİĞER GÜNDEM MADDELERİ KABUL EDİLDİ
  Daha sonra gündemin ikinci maddesinde yer alan Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün 25.06.2021 gün ve 56 sayılı taşınmaz hakkındaki müzekkeresi görüşülerek İmar ve Bayındırlık Komisyonu görüşü doğrultusunda oy birliği ile kabul edildi. Gündemin 3. maddesinde yer alan Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün 25.06.2021 gün ve 57 sayılı satış hakkındaki müzekkeresi görüşülerek İmar ve Bayındırlık Komisyonu görüşü doğrultusunda söz konusu talep oy birliği ile kabul edildi. Gündemin 4. Maddesi olan Tekirdağ Valiliği Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’nün Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi 225 ada 1 Nolu parsel ile ilgili müzekkeresi incelenerek İmar ve Bayındırlık Komisyonu görüşü doğrultusunda söz konusu talep kabul edildikten sonra gündemin son maddesinde yer alan Cumhuriyet Mahallesi Tepe Cami Yapma ve Yaşatma Derneği’ne Çerkezköy Belediyesi’nin nakdi yardımda bulunması talebinin görüşülmesine geçildi.
  CAMİYE 150 BİN TL YARDIM YAPILACAK
  Yapılan müzakereler neticesinde Cumhuriyet Mahallesi Tepe Cami Yapma ve Yaşatma Derneği’ne Çerkezköy Belediyesi tarafından 150 bin TL nakdi yardım yapılması, bununla ilgili Müftülük ile protokol yapılması hususunda Başkan Vahap Akay’a Belediye Meclisi oy çokluğu ile yetki verdi.
  Gündem maddelerinin tamamlanmasının ardından Çerkezköy Belediye Meclisi’nin temmuz ayı Meclis toplantıları sona erdi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.