Çerkezköy Nisan ayı meclis toplantıları tamamlandı

Çerkezköy Belediye Meclisi’nin Nisan ayı Meclis toplantısının ikinci oturumu Belediye Başkanı Vahap Akay Başkanlığı’nda Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılırken, bir önceki toplantıda Komisyonlara gönderilen konular görüşülerek karara bağlandı.

Çerkezköy Nisan ayı meclis toplantıları tamamlandı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
06 Nisan 2021 Salı 17:50

Nisan ayı Belediye Meclisi’nin ikinci oturumu bir önceki toplantıda İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na havale edilen Fen İşleri Müdürlüğü’nün 25.09.2020 gün ve 82 sayılı müzekkeresinin ekindeki Kent Estetik Kurulu Komisyon Kurul kararlarından 4 numaralı karar Belediye Meclisi’nin 05.03.2021 gün ve 46 sayılı Meclis toplantısında görüşülmüş olup, çalışmaların, araştırma ve incelemeler devam ettiğinden Meclis’te çalışmaların devamına oy birliği ile karar verildiği belirtilerek, bu konunun görüşülmesine geçildi. Yapılan müzakereler neticesinde söz konusu gündem maddesi ile ilgili çalışmaların devam edilmesine oy birliği ile karar verildi.

  Gündemin ikinci maddesinde yer alan ve bir önceki toplantıda İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na havale edilen Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün 24.02.2021 tarih ve 13 saylı Belediye hisselerinin devri hakkındaki müzekkeresi Belediye Meclisi’nin 05.03.2021 gün ve 49 sayılı Meclis toplantısında görüşülmüş olup, Komisyon raporunda ilgi a, b, c ve d maddelerinde belirtilen Belediye hisselerinin devrinin yapılması talebinin araştırma ve inceleme çalışmaları devam ettiğinden Meclis’te çalışmaların devamına oy birliği ile karar verildiği belirtilerek bu konun yeniden Belediye Meclisi’nde görüşüldü ve söz konusu gündem maddesinin a ve c maddeleri oy birliği ile kabul edilirken, b maddesi ise oy çokluğu ile kabul edildi.
  Ardından bir önceki Meclis toplantısında İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na havale edilen Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün 25.03.2021 gün ve 22 sayılı Belediye hisseleri hakkındaki müzekkeresi görüşülerek, 2 adet Belediye hissesinin satışı oy birliği ile kabul edildi. Çerkezköy Belediyesi’nin nisan ayı Meclis toplantısının ikinci oturumu Kızılpınar Gültepe Mahallesi’nde bulunan Aydın Sokak’ta yeni yapılan parka Türk Edebiyatı’nın simge isimlerinden Yaşar Kemal’in adının verilmesi talebi görüşülerek, oy birliği ile kabul edildi. Gündem maddelerinin tamamlanmasının ardından Çerkezköy Belediyesi’nin Nisan ayı Meclis toplantısının ikinci oturumu sona erdi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.